μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Κοινότητας Νέα & Chat

Register

Νομίζω ότι το πρόβλημα με τα λόγια σύστημα ..;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9η Οκτ 2008, 09:51
Ομάδα Δωρητών

Default Νομίζω ότι το πρόβλημα με τα λόγια σύστημα ..;

Γεια σου, μου επιτρέπετε να κάνω λάθος .. όπως δεν θέλω να τη δοκιμάσουν, για προφανείς λόγους .. αλλά όπως μπορείτε να διαγράψετε ορισμένα μέρη της κράτησης, έτσι ώστε να αναφέρω μόνο το μέρος που θέλετε ..

Δεν είναι επίσης δυνατό να προστεθεί σε, ή εντελώς δήθεν αλλαγή ό, τι είπε κάποιος ..;

Απλώς σκέφτηκε αυτό ανέφερα όταν κάποιος λάθος και διέγραψε την τελευταία λέξη της φράσης, χωρίς να έννοια, γι 'αυτό ακριβώς το έγραψα πίσω in..

Old 9η Οκτ 2008, 09:55
Διαχειριστής Ομάδα

Ναι, δεν είναι ένα bug, forums έχουν έτσι από τότε ποτέ.

Προφανώς κάποιος κάνει είναι μάλλον παιδιάστικο και μπορείτε πάντα να δείτε την αρχική ανεπίσημης χρηματιστηριακής εγγραφής μετά να δούμε τι είπε στην πραγματικότητα ήταν ούτως ή άλλως.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 9η Οκτ 2008, 10:02
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Dave Υβριδικοί View Post
Ναι, δεν είναι ένα bug, forums έχουν έτσι από τότε ποτέ.

Προφανώς κάποιος κάνει είναι μάλλον παιδιάστικο και μπορείτε πάντα να δείτε την αρχική ανεπίσημης χρηματιστηριακής εγγραφής μετά να δούμε τι είπε στην πραγματικότητα ήταν ούτως ή άλλως.
Ah ok .. Απλά νόμιζα αν κάποιος είπε κάτι σαν:

QUOTE:
randomCJmember λέει:

Γεια σας παιδιά σας όλα τα πιπιλίζουν όλοι ************** !!!!!!!!!!!! @@@@@()()()()()££$%^%£&**"&^%£&&

/ QUOTE

Hey Dave, θεωρώ ότι πράγματι προσβλητικό, randomCJmember πρέπει να απαγορευτούν.

Αλλά προφανώς έχετε ελέγξει ότι ήταν αυτό που αρχικά δημοσιεύτηκε πριν γίνει αυτό έτσι κι αλλιώς .. Απλά να μου φιλοπερίεργος αυτο
Old 9η Οκτ 2008, 11:13
Ομάδα Δωρητών

Yea, αν κάτι τέτοιο θα συμβεί μετά την αρχική θα πρέπει να ελεγχθούν, και θα ήταν καλύτερο για την έκθεση αυτή μαζί με την έκθεση, ούτως ή άλλως το κουμπί. Ωστόσο σε προηγούμενο φόρουμ, έχω ένα (ήταν μια gaming φατριών) ένα από τα νήματα καταλήξαμε όλοι αλλάζει ελαφρώς τα λόγια του για να κάνει κάτι αστείο, τότε προσθέσετε κάτι άλλο αστείο σε αυτό.

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πρόβλημα ΥΠΕΝ "Windows \ System32 \ Config \ System" alfred01 Λειτουργικά συστήματα Windows 0 17 Ιουν 2009 14:12
Compaq V5201US Σύστημα ανάκτησης πρόβλημα lnicole Γενικά Λογισμικό Chat 1 30 Μαΐου 2009 00:43
Όλες οι συσκευές USB ΧΩΡΙΣ ανεξάρτητη τροφοδοσία μου κολλάει το σύστημα ή να κάνει το σύστημα που τρέχει πολύ αργή lightfoot Γενική Συζήτηση Hardware 10 18 Μαρ 2009 05:48
Σοβαρό πρόβλημα σύστημα evoamac Λειτουργικά συστήματα Windows 1 7 Δεκ 2008 05:47
Πρόβλημα με το νεόκτιστο σύστημα citizencole Γενική Συζήτηση Hardware 28 16 Οκτ 2008 16:34
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.