![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, μου επιτρέπετε να κάνω λάθος .. όπως δεν θέλω να τη δοκιμάσουν, για προφανείς λόγους .. αλλά όπως μπορείτε να διαγράψετε ορισμένα μέρη της κράτησης, έτσι ώστε να αναφέρω μόνο το μέρος που θέλετε .. Δεν είναι επίσης δυνατό να προστεθεί σε, ή εντελώς δήθεν αλλαγή ό, τι είπε κάποιος ..; Απλώς σκέφτηκε αυτό ανέφερα όταν κάποιος λάθος και διέγραψε την τελευταία λέξη της φράσης, χωρίς να έννοια, γι 'αυτό ακριβώς το έγραψα πίσω in..
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, δεν είναι ένα bug, forums έχουν έτσι από τότε ποτέ.
Προφανώς κάποιος κάνει είναι μάλλον παιδιάστικο και μπορείτε πάντα να δείτε την αρχική ανεπίσημης χρηματιστηριακής εγγραφής μετά να δούμε τι είπε στην πραγματικότητα ήταν ούτως ή άλλως. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
QUOTE: randomCJmember λέει: Γεια σας παιδιά σας όλα τα πιπιλίζουν όλοι ************** !!!!!!!!!!!! @@@@@()()()()()££$%^%£&**"&^%£&& / QUOTE Hey Dave, θεωρώ ότι πράγματι προσβλητικό, randomCJmember πρέπει να απαγορευτούν. Αλλά προφανώς έχετε ελέγξει ότι ήταν αυτό που αρχικά δημοσιεύτηκε πριν γίνει αυτό έτσι κι αλλιώς .. Απλά να μου φιλοπερίεργος αυτο
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yea, αν κάτι τέτοιο θα συμβεί μετά την αρχική θα πρέπει να ελεγχθούν, και θα ήταν καλύτερο για την έκθεση αυτή μαζί με την έκθεση, ούτως ή άλλως το κουμπί. Ωστόσο σε προηγούμενο φόρουμ, έχω ένα (ήταν μια gaming φατριών) ένα από τα νήματα καταλήξαμε όλοι αλλάζει ελαφρώς τα λόγια του για να κάνει κάτι αστείο, τότε προσθέσετε κάτι άλλο αστείο σε αυτό.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόβλημα ΥΠΕΝ "Windows \ System32 \ Config \ System" | alfred01 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 17 Ιουν 2009 14:12 |
| Compaq V5201US Σύστημα ανάκτησης πρόβλημα | lnicole | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 30 Μαΐου 2009 00:43 |
| Όλες οι συσκευές USB ΧΩΡΙΣ ανεξάρτητη τροφοδοσία μου κολλάει το σύστημα ή να κάνει το σύστημα που τρέχει πολύ αργή | lightfoot | Γενική Συζήτηση Hardware | 10 | 18 Μαρ 2009 05:48 |
| Σοβαρό πρόβλημα σύστημα | evoamac | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 7 Δεκ 2008 05:47 |
| Πρόβλημα με το νεόκτιστο σύστημα | citizencole | Γενική Συζήτηση Hardware | 28 | 16 Οκτ 2008 16:34 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |