![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hej, ja svibanj biti krivo .. jer ne želim testirati očitih razloga za to .. ali kao što možete izbrisati pojedinim dijelovima nekog citiram, tako da ti samo citirati dio želite .. Nije li to isto tako moguće dodati u, ili u potpunosti promijeniti ono što je netko navodno rekao ..? Samo sam mislio kada sam ovog kotiranim netko i accidently izbrisana posljednju riječ u rečenici, bez smisla, pa sam samo pisao je ponovo in.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, to nije bug, forumi su ovako od ikad.
| |||
| |||
| Quote:
Quote: randomCJmember kaže: Hej vi svi sisati sve vaše ************** !!!!!!!!!!!! @@@@@()()()()()££$%^%£&**"&^%£&& / Quote Dave Hej, JA nađi prema taj stvarno ofanzivan randomCJmember bi trebalo biti zabranjeno. Ali vjerojatno ti bi provjerili da je ono što im je prvobitno objavljena prije toga anyway .. Dovoljno je da moj njuškalo samouprave
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, ako se nešto slično događa se originalni post će biti provjereni, a da bi bilo najbolje da ga prijaviti na gumb izvješće anyway. Međutim na prethodnu forumima mi je jedan (gaming klan je bio) jedan od threads zavrsilo sa svima mijenjanje citirati nešto napraviti nešto smiješno, onda dodati nešto smiješno za njega.