kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Általános Fórumok > Közösségi Hírek & Chat

Register

Azt hiszem, baj Árajánlat rendszer ..?

Reply

Téma eszközök
Old Október 9 2008, 09:51
Donor Group

Default Azt hiszem, baj Árajánlat rendszer ..?

Hé, én is rossz .. mivel nem akarom próbálni nyilvánvaló okokból .. de mivel akkor törölni egyes részei árajánlatot úgy, hogy csak az a része idézettel kívánt ..

Hát nem is lehet hozzáadni, vagy teljesen megváltoztatni, ami állítólag valaki azt mondta ..?

Úgy gondoltam, ha ezen idézett valakit, és véletlenül törölte az utolsó szó a mondat, nem akartam, úgyhogy most írtam vissza be.

Old Október 9 2008, 09:55
Administrator Group

Igen, ez nem hiba, fórumokat is, mint ez, mert még soha.

Nyilván valaki csinál inkább gyerekes, és még mindig az eredeti céllal, tőzsdén nem jegyzett álláshely mi valójában azt mondta egyébként.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Október 9 2008, 10:02
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Igen, ez nem hiba, fórumokat is, mint ez, mert még soha.

Nyilván valaki csinál inkább gyerekes, és még mindig az eredeti céllal, tőzsdén nem jegyzett álláshely mi valójában azt mondta egyébként.
Ah OK .. Úgy gondoltam, ha valaki mondott valamit, mint például:

Idézet:
randomCJmember mondja:

Hé srácok minden szív el minden ************** !!!!!!!!!!!! @@@@@()()()()()££$%^%£&**"&^%£&&

/ QUOTE

Szia Dave, én meg, hogy valóban sértő, randomCJmember be kell tiltani.

De valószínűleg akkor lenne ellenőrizni, hogy volt, amit eredetileg kiküldött előtt erre egyébként .. Csak hogy én kíváncsi self
Old Október 9 2008, 11:13
Donor Group

Igen, ha valami ilyesmi történik, az eredeti post lenne ellenőrizni, és az lenne a legjobb, hogy a jelentésben a jelentés gombra anyway. Ugyanakkor a korábbi fórumokon már egy (volt a szerencsejáték-klán) egy, a szálak végül mindenki változik az idézet kicsit fura, hogy tegyen valamit, majd adjunk hozzá még valami humoros is.

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
A RIS "Windows \ System32 \ Config \ System" alfred01 A Windows operációs rendszerek 0 17. június 2009 14:12
Compaq V5201US rendszer helyreállítási probléma lnicole General Chat szoftver 1 30. május 2009 00:43
Minden USB-eszközök nélkül független áramellátás lefagy az én-rendszer vagy a rendszer fut nagyon lassú Lightfoot Általános fémáru Chat 10 18. március 2009 05:48
Súlyos rendszer probléma evoamac A Windows operációs rendszerek 1 7. december 2008 05:47
Probléma az újonnan kiépített rendszer citizencole Általános fémáru Chat 28 16. október 2008 16:34
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.