![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé, én is rossz .. mivel nem akarom próbálni nyilvánvaló okokból .. de mivel akkor törölni egyes részei árajánlatot úgy, hogy csak az a része idézettel kívánt .. Hát nem is lehet hozzáadni, vagy teljesen megváltoztatni, ami állítólag valaki azt mondta ..? Úgy gondoltam, ha ezen idézett valakit, és véletlenül törölte az utolsó szó a mondat, nem akartam, úgyhogy most írtam vissza be.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, ez nem hiba, fórumokat is, mint ez, mert még soha.
| |||
| |||
| Idézet:
Idézet: randomCJmember mondja: Hé srácok minden szív el minden ************** !!!!!!!!!!!! @@@@@()()()()()££$%^%£&**"&^%£&& / QUOTE Szia Dave, én meg, hogy valóban sértő, randomCJmember be kell tiltani. De valószínűleg akkor lenne ellenőrizni, hogy volt, amit eredetileg kiküldött előtt erre egyébként .. Csak hogy én kíváncsi self
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, ha valami ilyesmi történik, az eredeti post lenne ellenőrizni, és az lenne a legjobb, hogy a jelentésben a jelentés gombra anyway. Ugyanakkor a korábbi fórumokon már egy (volt a szerencsejáték-klán) egy, a szálak végül mindenki változik az idézet kicsit fura, hogy tegyen valamit, majd adjunk hozzá még valami humoros is.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A RIS "Windows \ System32 \ Config \ System" | alfred01 | A Windows operációs rendszerek | 0 | 17. június 2009 14:12 |
| Compaq V5201US rendszer helyreállítási probléma | lnicole | General Chat szoftver | 1 | 30. május 2009 00:43 |
| Minden USB-eszközök nélkül független áramellátás lefagy az én-rendszer vagy a rendszer fut nagyon lassú | Lightfoot | Általános fémáru Chat | 10 | 18. március 2009 05:48 |
| Súlyos rendszer probléma | evoamac | A Windows operációs rendszerek | 1 | 7. december 2008 05:47 |
| Probléma az újonnan kiépített rendszer | citizencole | Általános fémáru Chat | 28 | 16. október 2008 16:34 |
| Téma eszközök | |
| |