![]() |
|
| |||
| |||
| היי, אני עלול להיות לא בסדר .. כמו שאני לא רוצה לבדוק את זה ברור סיבות .. אבל כמו שאתם יכולים למחוק חלקים מסוימים של הצעת מחיר, כך שאתה רק לצטט את החלק שעליו אתה רוצה .. האם גם זה לא ניתן להוסיף או לשנות לגמרי את מה supposedly מישהו אמר ..? אני רק חושב על זה כשאני מצוטט accidently ו מישהו מחק את המילה האחרונה של המשפט, ללא משמעות, אז אני פשוט כותב את זה בחזרה למערכת.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, זה לא באג, הפורומים היה כזה מאז ומעולם.
| |||
| |||
| ציטוט:
ציטוט: randomCJmember אומר: היי חבר 'ה כל למצות את כל ************** !!!!!!!!!!!! @@@@@()()()()()££$%^%£&**"&^%£&& / Quote היי דייב, אני מוצא את זה ממש פוגע, randomCJmember צריך להיות מגורש. אבל כנראה שאתה מעוניין לבדוק מה זה היה במקור פורסם לפני שהם עושים זאת בכל זאת .. פשוט להיות חטמני העצמי שלי
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, אם משהו כזה קורה את ההודעה המקורית יהיה בדק, והיא תהיה הטובה ביותר כדי לדווח על כך עם כפתור דווח בכל מקרה. עם זאת על הפורומים הקודמת הייתי אחד (המשחק היה שבט) באחד הפתילים הסתיים עם כולם לשנות את הצעת המחיר כדי לעשות משהו קצת מצחיק, אז להוסיף עוד משהו מצחיק אותו.
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| RIS בעיה "ב-Windows \ system32 \ Config \ System" | alfred01 | מערכות ההפעלה Windows | 0 | -17 יוני 2009 14:12 |
| קומפאק V5201US בעיה שחזור מערכת | lnicole | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | ה -30 במאי 2009 00:43 |
| כל התקני ה-USB ללא תלויות החשמל נתקע לי את המערכת או להפוך את המערכת להפעיל מאוד איטית | lightfoot | כללי חומרה צ 'אט | 10 | 18 מרץ 2009 05:48 |
| בעיה רצינית של מערכת | evoamac | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 7 דצמבר 2008 05:47 |
| הבעיה עם המערכת החדשה-בנוי | citizencole | כללי חומרה צ 'אט | 28 | 16th אוקטובר 2008 16:34 |
| שרשרת כלים | |
| |