![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hei, am mai fi greşit .. ca nu vreau să testaţi-l din motive evidente .. dar, cum puteţi şterge anumite părţi dintr-un citat, astfel încât să vă citez doar pe o parte pe care doriţi ..
Nu e posibil, de asemenea, să adăugaţi în, sau complet schimba ceea ce se presupune a spus cineva ..? M-am gândit la acest lucru atunci când am citat pe cineva şi accidental elimină ultimul cuvânt a tezei, fără sens, aşa că am scris-o înapoi inch.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Da, nu este vorba de un bug, forumuri au fost aşa de când vreodată.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat: randomCJmember spune: Hei baieti toate suge-vă toate ************** !!!!!!!!!!!! @@@@@()()()()()££$%^%£&**"&^%£&& / Quote Hei Dave, mi se pare foarte ofensiv, randomCJmember ar trebui să fie interzis. Dar probabil că vă verifica faptul că a fost ceea ce au postat iniţial, înainte de a face acest lucru, oricum .. Doar fiind nosey meu auto
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Da, dacă aşa ceva se întâmplă în original post ar fi verificat, şi că ar fi cel mai bine este să prezinte un raport cu raport buton oricum. Cu toate acestea pe un precedent forumuri am fost unul (de jocuri, a fost un clan) unul din fire a terminat cu toată lumea în schimbare a cita uşor de a face ceva amuzant, apoi adăugaţi ceva ciudat la el.