![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, môžem sa mýliť .. as Nechcem want to test je z pochopiteľných dôvodov .. ale ako je možné odstrániť niektoré časti citovať, takže len citovať časť chcete .. Nie je tiež možné doplniť, alebo úplne zmeniť to, čo si údajne povedala ..? Len som myslel, keď som tohto citovaný niekto náhodnom ruší a posledné slovo vo vete, a to bez významu, a tak som napísal to späť palcov. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, nie je to chyba, fór boli takhle, pretože kedy inokedy.
| |||
| |||
| Citácia:
Citácia: randomCJmember hovorí: Ahoj kluci všetky vysať všetky vaše ************** !!!!!!!!!!!! @@@@()()()()()££$%^%£&**"&^%£&& / Quote Ahoj Dave, som zistila, že skutočne urážlivé, randomCJmember by mal byť zakázaný. Ale pravdepodobne by ste skontrolovať, či to, čo bolo pôvodne vyslaný pred tým rovnako .. Prostě je môj vlastný slídivý |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno, ak sa niečo takéhoto deje, pôvodný post by byť kontrolované, a že by bolo najlepšie, aby sa so správou tlačidlo tak. Avšak na predchádzajúcich fórach som bol jeden (bol herný klan) jedna z priadze skončili všetci zmenu citovať niečo urobiť niečo vtipného, potom pridať niečo smiešne na to.