![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј, ја мај бити криво .. јер не желим тестирати правописних разлога за то .. али као што можете избрисати појединим деловима неког цитирам, тако да ти само цитирати део желите .. Није ли то исто тако могуће додати у, или у потпуности променити оно што је неко наводно рекао ..? Само сам мислио када сам овог котираним неко и аццидентлы избрисана последњу реч у реченици, без смисла, па сам само писао је поново ин.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, то није буг, форуми су овако од икад.
| |||
| |||
| Куоте:
Куоте: рандомЦЈмембер каже: Хеј ви сви сисати све ваше ************** !!!!!!!!!!!! @@@@@()()()()()££$%^%£&**"&^%£&& / Куоте Даве Хеј, ЈА наћи тај стварно офанзиван рандомЦЈмембер би требало да буде забрањено. Али вероватно ти би проверили да је оно што им је првобитно објављена пре тога Аныуаы .. Довољно је да мој њушкало самоуправе
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, ако се нешто слично дешава се оригинални пост ће бити провјерени, а да би било најбоље да га пријавите на дугме извештај Аныуаы. Међутим на претходну форумима ми је један (гаминг клан је био) један од тхреадс заврсило са свима мијењање цитирати нешто направи нешто смешно, онда додати нешто смешно за њега.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Проблем рис "Уиндоус \ сыстем32 \ цонфиг \ сыстем" | алфред01 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 17. јуна 2009 14:12 |
| Цомпак В5201УС Сыстем рецоверы проблем | лницоле | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 30 мај 2009 00:43 |
| Свих УСБ уређаја без независне напајање смрзну мој систем или систем трчање врло споро | лигхтфоот | Генерал Хардуаре Цхат | 10 | 18 март 2009 05:48 |
| Озбиљан проблем система | евоамац | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 7 децембар 2008 05:47 |
| Проблем са новоизграђене систем | цитизенцоле | Генерал Хардуаре Цхат | 28 | 16 октобар 2008 16:34 |
| Тхреад Тоолс | |
| |