![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, я можу помилятися .. так як я не хочу, щоб перевірити його з очевидних причин .. але як ви можете видалити деякі частини цитат, щоб ви процитувати частину, яку ви хочете .. Хіба це не можливо, щоб додати або повністю змінити те, що хтось нібито сказала ..? Я просто думала про це, коли я цитував когось і видалили останні слова вироку, без сенсу, тому я тільки що написав її назад дюйма.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, це не помилка, форумів, тому що це коли-небудь.
| |||
| |||
| Цитата:
Цитата: randomCJmember каже: Гей ви, хлопці, всі ваші смоктати всі ************** !!!!!!!!!!!! @@@@()()()()()££$%^%£&**"&^%£&& / QUOTE Дейв Ей, я вважаю, що дійсно образливі, randomCJmember повинні бути заборонені. Але ймовірно потрібно перевірити, що було, що вони спочатку розміщено перш ніж зробити це в будь-якому випадку .. Просто бути моїм пронозливий самоврядування
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, якщо щось подібне відбудеться вихідне повідомлення буде підтверджено, і було б краще, щоб повідомити про це з доповіддю кнопки в будь-якому випадку. Проте на попередньому форумі я був один (було ігор клану), один з ниток підсумку з кожною зміною цитатою злегка зробити щось смішне, потім додати щось інше Funny до нього.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| РИС проблеми "Windows \ System32 \ Config \ SYSTEM" | alfred01 | Операційні системи Windows | 0 | 17 червня 2009 14:12 |
| Compaq V5201US проблема відновлення системи | lnicole | General Software чат | 1 | 30 травня 2009 00:43 |
| Все USB пристрої без незалежної харчування висить моя система або зробити систему працювати дуже повільно | Lightfoot | Генеральний обладнання чат | 10 | 18 березня 2009 05:48 |
| Серйозною проблемою на системному рівні | evoamac | Операційні системи Windows | 1 | 7 грудня 2008 05:47 |
| Проблема з нещодавно побудована система | citizencole | Генеральний обладнання чат | 28 | 16 жовтня 2008 16:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |