![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
| Виеу Полл Ресултс: Уколико имамо одељак за рецензије на рачунару делове? | |||
| да | | 8 | 88,89% |
| не | | 1 | 11,11% |
| Бирача: 9. Ви мај не гласати у овој анкети | |||
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислим да би многи људи из, поготово ако се готово без добре рецензије или још горе, нема преглед на све. Ваља још то неко може да затражи преиспитивање и ако неко има део ззеле прегледао, могу да направим преглед њега. И какве преферирају видео рецензије, као што су они више корисних и олакшавају разумевање. но хаы, његова само идеју.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ууу.цомпутер-јуице.цом ускоро ће бити производ вести и преглед странице, са форумима део тога.
| |||
| |||
| хладно
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
![]() Ми користи имати одељак за које из неусбот. Шта се догодило да на пут? Мы Сыстем: Прво ОЦ
|
|
| |||
| |||
| Он је без пребијене паре, то је био само један аггрегатор Аныуаы. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| лол, ја ипак ЕФ забрањен му за израду превише досадних постова. ![]() Ја морам рећи нисам најаве његове одсуству.
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Рачунарске браве горе, чак и након замени делова | лотты26 | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 15. јуна 2009 18:29 |
| Требате велике помоћи на Надоградња рачунара Делови! | Дантзеил | Генерал Хардуаре Цхат | 12 | 7 март 2009 21:12 |
| Цомпутер делови | гмцомпутерсервицес | Генерал Хардуаре Цхат | 10 | 18 децембар 2008 06:48 |
| Нови делови или ново рачунар? | готмакспоуер | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 10 новембар 2007 03:34 |
| Цомпутер делови | Та1да | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 7. јула 2007 09:45 |
| Тхреад Тоолс | |
| |