![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| În ultimele zile am avut de a reîmprospăta iSpy de a obtine posturi noi pentru a arăta ![]() Am încercat de curăţare şi de toate, precum şi să goliţi cache-ul la nici un efect. Sunt confuz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ciudat! Lucrari de bine pentru mine
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Privind într-o acum.
| |||
| |||
| Da, de lucru pentru mine prietenos ... Am încercat în IE? |
|
| |||
| |||
| Firefox de aici. I se va lansa IE şi a vedea dacă acesta este la fel. În cazul în care au făcut prima .. |
|
| |||
| |||
| Locul de muncă, în CF colega mea. |
|
| |||
| |||
| Testare. |
|
| |||
| |||
| Lucreaza in IE. Am nevoie de a face ceva de anchetă. |
|
| |||
| |||
| Lucrari de bine în ambele pentru mine
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
![]() |
|
| Marcaje |