![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj kluci, jen chtěl, aby jste věděli, že jsem vás poslal daru dnes. Doufám, že to pomáhá, a to hned znamenat, můžu být arogantní bez dárců ?.... LOL j / k
| |||
| |||
| Díky tardster! Jakmile Dave oznámení bude si člen titulu aktualizována. Na zdraví. |
|
| |||
| |||
| Není problém, pokud je to jeden z lepších fórech jsem se odhlásila. Líbí se mi mohla mluvit / zeptat se, aniž by skočil do lidí, tak od té didnt stalo tady se mi líbí .... LOL |
|
| |||
| |||
| Některá fóra Nezdá se vám, že nové otázky, a to bez ohledu, kolikrát byli požádáni, je to, co udržuje fór naživu. |
|
| |||
| |||
| To je velmi pravdivé, nejvíce obávaný odpověď je "si přečtěte FAQs" .. LOL |
|
| |||
| |||
| Sladké to znamená, jsem mohl po několik dalších dílů, kterým jsem se asi hned, že jsem můj nový počítač a běží v pořádku? |
|
| |||
| |||
| Jo v CJ Used Marketplace fórum. |
|
| |||
| |||
| Nice, protože mám P4 CPU, a Nvidia 9500, 4 koncerty RAM a ATI TV tunner kartu právě tady sedět. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Děkujeme za darování tardster, ty jsou nyní oficiálně dárce.
A, ano, jaká činnost je toto místo stále žije, jsme chtěli podpořit diskusi, spíše než říká svinstvo, jako použít vyhledávání, nebo si přečtěte FAQ. Díky opět za dar, to taky pomáhá udržet místo v chodu. Můj systém: Hybr! D
|