![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια σου ρε παιδιά, απλά ήθελα να σας ενημερώσω ότι έστειλα μια δωρεά σας σήμερα. Ελπίζω να βοηθά και το κάνει αυτό σημαίνει ότι τώρα μπορεί να μη μυξιάρης με δωρητών ?.... LOL j / k
| |||
| |||
| Χάρη tardster! Μόλις Dave ανακοινώσεις θα πάρει τίτλο μέλος σας ενημέρωση. Εις υγεία. |
|
| |||
| |||
| Δεν έχει ένα πρόβλημα, το μέτρο αυτό είναι ένα από τα καλύτερα φόρουμ έχω ελεγχθεί. Μου αρέσει να είναι σε θέση να μιλήσει / υποβάλλουν ερωτήσεις χωρίς να πηδήξει από ανθρώπους, τόσο από το ότι didn't συμβεί εδώ μου αρέσει .... LOL |
|
| |||
| |||
| Ορισμένα φόρουμ δεν φαίνεται να το γεγονός ότι τα νέα ζητήματα, δεν σημασία πόσες φορές έχει ζητηθεί, είναι αυτό που κρατά ζωντανό το φόρουμ. |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι πολύ σωστό, το πιο επίφοβη η απάντηση είναι "ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ FAQ'S" .. LOL |
|
| |||
| |||
| Το γλυκό αυτό σημαίνει ότι μπορώ να υστέρων κάποια επιπλέον τμήματα έχω περί κοντά τώρα που έχω τη νέα μου υπολογιστή και να λειτουργήσει σωστά; |
|
| |||
| |||
| Ναι στην CJ Μεταχειρισμένα Marketplace φόρουμ. |
|
| |||
| |||
| Νίκαιας, διότι έχω ένα P4 CPU, μια Nvidia 9500, 4 συναυλίες του ram, και μια κάρτα ATI tv tunner απλώς κάθεται εδώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ευχαριστώ για τη δωρεά tardster, είστε πλέον επισήμως έναν δότη.
Και, ναι, ποια είναι δραστηριότητα κρατά ζωντανό αυτό το μέρος, θα ήθελε να ενθαρρύνει τη συζήτηση και όχι όπως λέει μαλακίες χρήση της αναζήτησης ή να διαβάσετε τις FAQ. Ευχαριστώ και πάλι για τη δωρεά, που βοηθά πάρα πολύ η χώρα θα διατηρηθεί. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|