![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hej dečki, samo željela da znaš da sam poslao donaciju danas. Nadam se da to pomaže i znači li to sada mogu biti odvratan sa non donatora ?.... LOL j / k
| |||
| |||
| Hvala tardster! Kada Dave obavijesti on će dobiti vaš član naslov ažuriran. Živjeli. |
|
| |||
| |||
| Nije problem, do sada je to jedan od boljih foruma I've checked out. Sviđa mi se da ste u mogućnosti da razgovaraju / slanje pitanja bez skočio ljudi, tako da od tog nije dogodilo ovdje Volim ga .... LOL |
|
| |||
| |||
| Neki forumi ne izgleda da se na činjenicu da nova pitanja, bez obzira koliko puta su pitali, je ono što drži forume živ. |
|
| |||
| |||
| To je vrlo istinita, najviše dreaded odgovor je "pročitajte FAQ's" .. LOL |
|
| |||
| |||
| Sweet ovaj post znači da sam mogao neki dodatni dijelovi sam kokoš oko sada da sam moje novo računalo gore i trčanje u pravu? |
|
| |||
| |||
| Yep u CJ Used Marketplace forum. |
|
| |||
| |||
| Nice jer imam P4 CPU, a 9500 Nvidia, 4 nastupe RAM-a, a ATI tunner tv karticu samo sjedio ovdje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hvala za donacije tardster, od vas će se sada službeno donatoru.
A, da, aktivnost je ono što drži ovo mjesto živim smo htjeli potaknuti raspravu, a ne govoreći isprdak poput koristiti pretragu ili pročitajte FAQ. Hvala opet za donacije, koji također pomaže zadržati mjesto događa. My System: Hybr! D
|