![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hé fiúk, csak szerettem volna vele, hogy én küldött adomány ma. Remélem, ez segít, és ezt most nem értem, lehet taknyos nem Donátorok ?.... LOL j / k
| |||
| |||
| Köszönet tardster! Miután Dave értesítései ő lesz a tagja cím frissíteni. Egészségére. |
|
| |||
| |||
| Nem gond, eddig ez az egyik a jobb fórumokon már van. Tetszik, hogy képes beszélgetni / kérdésfeltevési nélkül ugrott az emberek, hogy mivel ez didnt történni itt tetszik .... LOL |
|
| |||
| |||
| Néhány fórum úgy tűnik, nem kap az a tény, hogy az új kérdések, nem számít, hogy hányszor azokat kérdezte, hogy mit tart a fórumon él. |
|
| |||
| |||
| Ez nagyon igaz, a rettegett válasz a "READ THE FAQ's" .. LOL |
|
| |||
| |||
| Édes ez azt jelenti, tudtam utáni néhány extra részein már július körül most, hogy van egy új számítógépet, és fut rendben? |
|
| |||
| |||
| Ja az CJ Használt Piactér fórum. |
|
| |||
| |||
| Örülök, mert van egy P4 CPU, egy Nvidia 9500, 4 koncertek RAM, és egy ATI tv tunner kártya csak ül itt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Köszönjük, hogy az adományozás tardster, akkor most már hivatalosan is a donor.
És, igen, a tevékenység, amit ezen a helyen tartja életben, azt szeretné ösztönözni vita helyett inkább azt használja, mint a szar a keresés vagy olvasd el a FAQ-t. Köszönöm ismét az adományt, hogy túl segít megőrizni a helyére megy. My System: Hybr! D
|