![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hey guys, just wanted to let you know, kad aš jums atsiuntė Paremti šiandien. Tikiuosi, kad jis padeda ir tai daro dabar reiškia aš galiu būti Puņķains su ne mecenatas ?.... lol j / k
|
|||
|
|||
|
Ačiū tardster!
Kai Dave pranešimai jis gaus savo valstybės pavadinimą atnaujintas. Į sveikatą. |
|
|
|||
|
|||
|
Ne problema, jei tai vienas iš geresnių forumų aš patikrinome. Man patinka, kad galėtų kalbėti / klausimus be šoktelėjo žmonių, todėl, kad didnt atsitikti, nes čia man patinka .... LOL
|
|
|
|||
|
|||
|
Kai kurie forumai neatrodo, kad gausite tai, kad naujų klausimų, nesvarbu, kiek kartų jos buvo prašoma, yra tai, kas išlaiko forumai gyvas.
|
|
|
|||
|
|||
|
Tai labai teisinga, labiausiai bijojo atsakymas yra "skaityti DUK" .. LOL
|
|
|
|||
|
|||
|
Saldūs tai reiškia, kad galėjau po keletą papildomų dalių, turiu d. apie dabar, kad turiu naują kompiuterį ir veikia gerai?
|
|
|
|||
|
|||
|
Yep į CJ Naudoti prekyvietė Forumas.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nice nes turiu P4 CPU, 9.500 Nvidia, 4 koncertai RAM ir ATI TV Tunner kortele tik sėdėti čia.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Dėkojame už donorystę tardster, jūs dabar oficialiai donoras.
O, taip, veikla yra kas palaiko šią vietą gyvas, norime skatinti diskusijas, o ne sakydamas šūdas, kaip naudotis paieška arba DUK. Dar kartą ačiū už donorystę, kad labai padeda išlaikyti vietą vyksta. Mano sistema: Hybr! D
|