![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey guys, tikai gribēju darīt jums zināmu, ka es jums nosūtīja ziedojumu šodien. Es ceru, ka tas palīdz, un tas tagad tas nozīmē, ka man var puņķains ar valstīm, kas ziedotājiem ?.... LOL j / k
| |||
| |||
| Thanks tardster! Kad Dave paziņojumus viņš saņems jūsu nosaukums atjaunināts. Urravas. |
|
| |||
| |||
| Nav problēma, ciktāl tas ir viens no labāk forumos es esmu paņemts. Man patīk ar to var runāt / uzdot jautājumus bez izlēca cilvēki, lai tā, ka didn't notikt here I like it .... LOL |
|
| |||
| |||
| Daži forumos neliekas, lai saņemtu to, ka jauni jautājumi, neatkarīgi no tā, cik reižu to ir prasījis, ir tas, kas uztur forumu dzīvs. |
|
| |||
| |||
| Tas ir ļoti patiesa, visvairāk baidās atbilde ir "read FAQ'S" .. LOL |
|
| |||
| |||
| Salds tas nozīmē, ka es varētu rakstīt dažas papildu detaļas esmu ko apmēram tagad, es savu jauno datoru izveidota un darbojas labi? |
|
| |||
| |||
| Yep in CJ Lietotie Marketplace forum. |
|
| |||
| |||
| Jauku jo man ir P4 CPU, 9.500 Nvidia, 4 gigs RAM un ATI tv tunner karti vienkārši sēžot šeit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Paldies par ziedojumu tardster, jūs tagad oficiāli donors.
Un, yeah, aktivitātes ir tas, kas uztur šo vietu dzīvs, mēs vēlētos veicināt diskusijas, nevis teikt crap kā izmantot meklēšanu vai lasīt FAQ. Paldies vēlreiz par ziedojumu, kas arī palīdz saglabāt vietu turpinās. Mana sistēma: Hybr! D
|