![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hej chłopaki, po prostu chciał, aby poinformować Cię, że wysłał Ci oddawania dzisiaj. Mam nadzieję, że to pomaga i to teraz znaczy mogę być zasmarkany bez darczyńcy ?.... lol j / k
| |||
| |||
| Dzięki tardster! Kiedy Dave ogłoszeń on otrzymać tytuł członka zaktualizowane. Wiwaty. |
|
| |||
| |||
| Nie ma problemu, jakim jest to jeden z lepszych forów I've checked out. Lubię być w stanie mówić / zadawania pytań bez przeskoczyła przez ludzi, ponieważ tak się zdarzyć, że tutaj didnt I like it .... LOL |
|
| |||
| |||
| Niektóre fora nie wydaje się fakt, że nowe pytania, ile razy były zadawane, jest to, co utrzymuje przy życiu forum. |
|
| |||
| |||
| Jest to bardzo prawdziwe, najbardziej dreaded odpowiedzi to "Przeczytaj FAQ'S" .. LOL |
|
| |||
| |||
| Sweet oznacza to mogę po kilka dodatkowych części mam r. około teraz, że mam nowy komputer i prawo jazdy? |
|
| |||
| |||
| Yep w CJ Używane Marketplace forum. |
|
| |||
| |||
| Nicei, ponieważ mam P4 CPU, a 9500 Nvidia, 4 gigabajtów pamięci RAM, a karty ATI TV tunner tylko posiedzenia tutaj. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dziękujemy za wpłaty tardster, jesteś teraz oficjalnie dawcy.
I tak, co prowadzi działalności jest to miejsce żyje, chcemy zachęcić do dyskusji, a nie mówiąc gówno jak skorzystać z wyszukiwarki lub przeczytaj FAQ. Jeszcze raz dziękujemy za oddawanie, że zbyt pomaga zachować miejsce going. My System: Hybr! D
|