![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hei baieti, doar vrut sa stii ca am trimis o donaţie azi. Sper că vă ajută şi face acest lucru acum, înseamnă că poate fi mucos cu non donators ?.... LOL j / k
| |||
| |||
| Multumesc tardster! Odată ce Dave anunţuri, el va primi titlul de Membru actualizat. Noroc. |
|
| |||
| |||
| Nici o problemă, până acum acest lucru este una din cele mai bune forumuri m-am verificat. Îmi place să fie în măsură să vorbesc / pune întrebări, fără a fi sarit de oameni, aşa că de când didnt întâmpla aici imi place .... LOL |
|
| |||
| |||
| Unele Forum-uri nu par a obtine noi întrebări faptul că, indiferent cât de multe ori le-au fost întrebat, este ceea ce ţine de forumuri în viaţă. |
|
| |||
| |||
| Acest lucru este foarte adevărat, cel mai temut răspunsul este "citiţi FAQ's" .. LOL |
|
| |||
| |||
| Sweet acest mijloc am putut posta niste piese am acum în jur de stabilire pe care le-am noul meu calculator şi să fie difuzate până nu-i asa? |
|
| |||
| |||
| Da, în CJ folosita Marketplace forum. |
|
| |||
| |||
| Mă bucur pentru că am un procesor P4, un 9500 Nvidia, 4 gigs de berbec, şi un ATI tunner TV carte doar stând aici. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Multumesc pentru donare tardster, sunteţi acum oficial un donator.
Şi, da, activitate ce se păstrează acest loc în viaţă, ne place să încurajeze discuţia, mai degrabă decât a spune prostii ca utilizarea de căutare sau citiţi FAQ. Vă mulţumim din nou pentru donare, care vă ajută prea ţine locul întâmplă. Sistemul meu: Hybr! D
|