![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj kluci, len chcel, aby ste vedeli, že som vás poslal daru dnes. Dúfam, že to pomáha, a to hneď znamenať, môžem byť arogantné bez darcov ?.... LOL j / k
| |||
| |||
| Vďaka tardster! Akonáhle Dave oznámenia bude si člen titulu aktualizované. Na zdravie. |
|
| |||
| |||
| Nie je problém, ak je to jeden z lepších fórach som sa odhlásil. Páči sa mi mohla hovoriť / opýtať sa, bez toho, aby skočil do ľudí, tak od tej didnt stalo tu sa mi páči .... LOL |
|
| |||
| |||
| Niektoré fóra Nezdá sa vám, že nové otázky, a to bez ohľadu, koľkokrát boli požiadaní, je to, čo udržiava fór nažive. |
|
| |||
| |||
| To je veľmi pravdivé, najviac obávaný odpoveď je "si prečítajte FAQs" .. LOL |
|
| |||
| |||
| Sladké to znamená, som mohol po niekoľko ďalších dielov, ktorým som sa asi hned, že som môj nový počítač a beží v poriadku? |
|
| |||
| |||
| Jo v CJ Used Marketplace fórum. |
|
| |||
| |||
| Nice, pretože mám P4 CPU, a Nvidia 9500, 4 koncerty RAM a ATI TV tunner kartu práve tu sedieť. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ďakujeme za darovanie tardster, tie sú teraz oficiálne darcu.
A, áno, aká činnosť je toto miesto stále žije, sme chceli podporiť diskusiu, skôr ako hovorí svinstvo, ako použiť vyhľadávanie, alebo si prečítajte FAQ. Vďaka opäť za dar, to taky pomáha udržať miesto v chode. Môj systém: Hybr! D
|