![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хеј момци, само желела да знаш да сам послао донацију данас. Надам се да то помаже и значи ли то сада могу бити одвратан са нон донатора ?.... ЛОЛ ј / к
| |||
| |||
| Хвала тардстер! Када Даве обавештења он ће добити ваш члан наслов ажуриран. Живели. |
|
| |||
| |||
| Није проблем, до сада је то један од бољих форума И'ве цхецкед оут. Свиђа ми се да сте у могућности да разговарају / слање питања без скочио људи, тако да од тог није десило овде Волим га .... ЛОЛ |
|
| |||
| |||
| Неки форуми не изгледа да се на чињеницу да нова питања, без обзира колико пута су питали, је оно што држи форуме жив. |
|
| |||
| |||
| То је веома истинита, највише дреадед одговор је "прочитајте ФАК'с" .. ЛОЛ |
|
| |||
| |||
| Суеет овај пост значи да сам могао неки додатни делови сам кокош око сада да сам моје ново рачунар горе и трчање у праву? |
|
| |||
| |||
| Ыеп у ЦЈ Усед Маркетплаце форум. |
|
| |||
| |||
| Нице јер имам П4 ЦПУ, а 9500 НВИДИА, 4 наступе РАМ-а, а АТИ туннер тв картицу само сједио овдје. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хвала за донације тардстер, од вас ће се сада службено донатору.
А, да, активност је оно што држи ово место живим смо хтели подстаћи расправу, а не говорећи бесмислица попут користити претрагу или прочитајте ФАК. Хвала опет за донације, који такође помаже задржати место дешава. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|