![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey çocuklar, sadece ben bugün bir bağış gönderildi bildirmek istedim. Ben ve yardımcı olur bu şimdi olmayan donators ?.... LOL J ile asteğmen olabilir demek umut / k
| |||
| |||
| Teşekkürler tardster! Sonra Dave uyarilar senin üye başlk güncellenmiş olacaktır. Peynir. |
|
| |||
| |||
| Bir sorun, şimdiye kadar bu ben kontrol ettiğiniz iyi forumlar biridir. Ben konuşmak mümkün olma gibi / insanlar tarafından atladı olmadan, bu nedenle bu yana didnt burada ben .... LOL gibi gerçekleşmesi soru sormak |
|
| |||
| |||
| Bazı forumlarda olduğu da istendi yeni sorular olursa olsun, kaç kere, ne forum canlı tutuyor demektir gibi değildir. |
|
| |||
| |||
| Bu çok, en korkunç cevap doğru olması için "okuyun SSS'S" .. olduğunu LOL |
|
| |||
| |||
| Tatlı Bu Sanırım artık benim yeni bilgisayar var ve sağ çalışan hem bazı ilave parçalar sonrası anlamına gelir? |
|
| |||
| |||
| Evet aylarında CJ Pazarı kullanılır forum. |
|
| |||
| |||
| Çünkü bir P4 CPU, bir 9500 Nvidia, RAM 4 Gb'lik var ve ATI TV tunner kartı sadece burada oturan güzel. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bağış tardster için teşekkürler, şimdi resmen Bağış vardır.
Ve, evet, etkinliği bu yerde canlı tutar olduğu için, çok tartışma teşvik etmek gibi söyleyerek arama kullanmak veya SSS okuyun bok. Bağış için çok yerde devam et yardımcı olur tekrar teşekkürler. Benim Sistemi: Hybr! D
|