![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Гей, хлопці, просто хотів, щоб ви знали, що я послав вам пожертвування сьогодні. Я сподіваюся, що це допомагає, і це значить, що я тепер можуть бути з не сопливі дарувальників ?.... LOL J / K
|
|||
|
|||
|
Завдяки tardster!
Коли Дейв зауважує він отримає ваш член назви оновлюються. Ура. |
|
|
|||
|
|||
|
Не проблема, до цих пір це один з найкращих форумів я перевірив. Мені подобається бути в змозі говорити / задавати питання, не будучи стрибнув люди, так що з того Didn't відбутися і тут мені подобається .... LOL
|
|
|
|||
|
|||
|
Деякі форуми, схоже, не отримаєте те, що нові питання, не важливо, скільки разів вони запитали, є те, що тримає форумах живий.
|
|
|
|||
|
|||
|
Це дуже вірний, найстрашніший відповідь: ".." Читайте FAQ'S LOL
|
|
|
|||
|
|||
|
Солодкі це означає, що я могла пост деякими додатковими частинами я валяються по всьому, що тепер у мене є новий комп'ютер і працює правильно?
|
|
|
|||
|
|||
|
Так в CJ Б Marketplace форум.
|
|
|
|||
|
|||
|
Приємно, тому що в мене є процесор P4, 9500 nVidia, 4 гігабайтами оперативної пам'яті, а Tunner ATI TV Card сидимо.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Дякуємо за пожертву tardster, ви тепер офіційно донора.
А, так, діяльності є те, що тримає це місце живим, ми хотіли б спонукати до дискусії, а не говорити, як лайно використовувати пошук або прочитайте FAQ. Ще раз спасибі за пожертву, що теж допомагає зберегти місце збираюся. Моя система: Hybr! D
|