![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ей, само една идея наистина съществува, може да бъде причина thers или не сте го предпочитат без или каквото.
Но аз просто помислих, че там би могло да бъде Охлаждане точка по хардуера subforum? Просто ми хрумна, че много от публикациите са направени около фен проблеми, heatsink проблеми, watercooling и SW ново въображаемо нещо, че може да бъде достатъчно, за да гарантирате, отделно място ..
|
|
|||
|
|||
|
повечето въпроси отида при CPU и там isn't много други хора, но питам какво ХС и неща
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
По същество това е глоба линия между достатъчно форуми, че нещата гост добре организирани и с прекалено много теми, които са след това винаги е празна.
Сигурен съм, Дейв ще бъде по сметка, но ако той не отговори тогава основно Терес няма достатъчно конци да гарантират по-специално под форум в този момент.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Аз не искам да се получи твърде ниша и форуми празен, мисля, че делото и CPU форуми погрижат за съответния феновете ОК за сега. Благодаря за предложението все пак, винаги добре дошли.
|
|||
|
|||
|
Добре, аз предположил бихте отговорят нещо такова - защото очевидно знаеш ли по-добре, отколкото аз за статистика на колко публикациите всъщност са направени за това ..
Бях просто speculating, помислих, че би било интересно да се знае
|
|||
|
|||
|
Ами не можем двамата видите същите длъжности във форумите:)
Истината на въпроса е, че ако посетителите виждат празните форуми, които считат, че е мъртъв форума, и не остана. IE. Ако те дойдоха от Google, отиде в един форум и видях три часа постове, нищо не представляват интерес за тях, те ще напуснат. Но ако те идват и да видим един, наистина наистина наистина зает форума, може да има много за интереса им, те отговорете на няколко нишки, и ей Presto, че имате ново публикувате безплатно. Аз съм член на една дъска, където те са основно само един форум, както и че мястото е суета като луд, всеки с обявление. Да, това е majorly туберкулозно болен, и е невъзможно да се намери нещо, а не организацията, но там, че е доста дейност и редовното публикуване, няма съмнение, известна насърчавани от тази бърза реакция, просто за да отговори на нещо, защото то е там.
|
|||
|
|||
|
Да това е вярно всъщност .. Аз не мисля за него по този начин кръг ..