menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Společenství Novinky a chat

Register

Jen myšlení ..

Reply

Thread Nástroje
Old 28. dubna 2009, 11:21
Dárce Skupina

Default Jen myšlení ..

Ahoj, jen nápad opravdu mohou být důvodem thers ne nebo si ji, nebo cokoliv.

Jen jsem myslel, ale možná by mohla existovat Chladicí oddíl pod hardware subforum?

Prostě se mi, že hodně míst se o ventilátor problémy, chladič problémy, watercooling, a SW je nového vymyšleného věc, která může být dost, aby opravňovala oddělené místo ..
Old 28. dubna 2009, 12:13
Člen Skupina

Default Jen myšlení ..

většinu otázek podjíždět CPU a tam isnt mnoho jiného, ale to, co lidé žádají HS a tak
Old 28. dubna 2009, 14:37
Moderátor skupiny

Default Jen myšlení ..

V podstatě se jedná o jemné linie mezi dostatku fór, že to dobře organizovaný pobyt, a které mají příliš mnoho fór, které jsou pak vždy prázdný.

Jsem si jist, Dave bude nakonec spolu, ale když není odpověď pak v podstatě theres nestačí závity na rozkaz určitého sub fórum v této době.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 28. dubna 2009, 14:46
Administrátor Skupina

Default Jen myšlení ..

Nechci se dostat příliš úzce specializované a fór prázdný, myslím, že věci a CPU fóra uspokojit příslušné fanoušků ok teď. Díky za návrh ThO ', vždy vítány.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28. dubna 2009, 14:49
Dárce Skupina

Default Jen myšlení ..

Ok, jsem vytušil, že byste něco takového reagovat - protože samozřejmě víte lépe než já o statistiku, kolik místa skutečně se o tom, co ..

Byl jsem jen spekulovat, myslel, že by bylo zajímavé vědět,
Old 28. dubna 2009, 15:06
Moderátor skupiny

Default Jen myšlení ..

Tak můžeme vidět oba stejné příspěvky do fór:)

Skutečností je, že pokud návštěvník vidí prázdnou fóra, se domnívají, že je mrtvý forum, a nejsou tam zůstat. tzn. Pokud přišli z Google, šel do jednoho fóra a viděli tři místa, co mají zájem, by pak volno.

Ale když přišli a vidět jeden, opravdu opravdu zaneprázdněni fóru, mohlo by být hodně zajímají, si odpovědět na pár závitech a hej presto, máte nový vyslání člena.

Jsem členem jednoho na palubě, pokud mají v podstatě jen jedno forum, a že místo je rušný jako blázni, všichni vysílání.

Ano, je majorly hektické a nemožné najít něco, a žádná organizace, ale určitě je spousta činností a pravidelné vysílání, není pochyb o něco povzbuzen, že jen rychlá reakce na odpověď k něčemu, protože je tam.

Old 29. dubna 2009, 08:51
Dárce Skupina

Default Jen myšlení ..

Jasně, že to skutečně pravda .. I didn't think na to, že cesta kolem ..

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Trojon myšlení, které mají být odstraněny, ale ..... rbscooby Virus, spyware a bezpečnost 20 22. duben 2008 17:09
Jen si pro fórum cyberspacegenie Společenství Novinky a chat 1 20. října 2007 07:52
Jen jsem si představit sám! mxmad32 Představte Yourself Zde 3 1 října 2007 04:50
Právě ve chvíli, kdy jsem si myslel Facebook je bezpečný .. NemoX Webových prohlížečů & FTP Klienti 18 11. Září 2007 04:41
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.