![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, jen nápad opravdu mohou být důvodem thers ne nebo si ji, nebo cokoliv. Jen jsem myslel, ale možná by mohla existovat Chladicí oddíl pod hardware subforum? Prostě se mi, že hodně míst se o ventilátor problémy, chladič problémy, watercooling, a SW je nového vymyšleného věc, která může být dost, aby opravňovala oddělené místo ..
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| většinu otázek podjíždět CPU a tam isnt mnoho jiného, ale to, co lidé žádají HS a tak |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V podstatě se jedná o jemné linie mezi dostatku fór, že to dobře organizovaný pobyt, a které mají příliš mnoho fór, které jsou pak vždy prázdný. Jsem si jist, Dave bude nakonec spolu, ale když není odpověď pak v podstatě theres nestačí závity na rozkaz určitého sub fórum v této době.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nechci se dostat příliš úzce specializované a fór prázdný, myslím, že věci a CPU fóra uspokojit příslušné fanoušků ok teď. Díky za návrh ThO ', vždy vítány.
| |||
| |||
| Ok, jsem vytušil, že byste něco takového reagovat - protože samozřejmě víte lépe než já o statistiku, kolik místa skutečně se o tom, co .. Byl jsem jen spekulovat, myslel, že by bylo zajímavé vědět,
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Tak můžeme vidět oba stejné příspěvky do fór:) Skutečností je, že pokud návštěvník vidí prázdnou fóra, se domnívají, že je mrtvý forum, a nejsou tam zůstat. tzn. Pokud přišli z Google, šel do jednoho fóra a viděli tři místa, co mají zájem, by pak volno. Ale když přišli a vidět jeden, opravdu opravdu zaneprázdněni fóru, mohlo by být hodně zajímají, si odpovědět na pár závitech a hej presto, máte nový vyslání člena. Jsem členem jednoho na palubě, pokud mají v podstatě jen jedno forum, a že místo je rušný jako blázni, všichni vysílání. Ano, je majorly hektické a nemožné najít něco, a žádná organizace, ale určitě je spousta činností a pravidelné vysílání, není pochyb o něco povzbuzen, že jen rychlá reakce na odpověď k něčemu, protože je tam.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Jasně, že to skutečně pravda .. I didn't think na to, že cesta kolem ..
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Trojon myšlení, které mají být odstraněny, ale ..... | rbscooby | Virus, spyware a bezpečnost | 20 | 22. duben 2008 17:09 |
| Jen si pro fórum | cyberspacegenie | Společenství Novinky a chat | 1 | 20. října 2007 07:52 |
| Jen jsem si představit sám! | mxmad32 | Představte Yourself Zde | 3 | 1 října 2007 04:50 |
| Právě ve chvíli, kdy jsem si myslel Facebook je bezpečný .. | NemoX | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 18 | 11. Září 2007 04:41 |
| Thread Nástroje | |
| |