manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > Community News & Chat

Register

Pravedan misao ..

Reply

Thread Tools
Old 28 tra 2009, 11:21
Donatorska Grupa

Hej, samo ideja zaista ima svibanj kvalitetno biti thers razloga ne želite ili bez ili slicno.

Ali sam mislio možda tamo mogao biti Cooling odjeljak pod hardvera subforum?

To jednostavno dogodila mi se da mnogo postova izrađeni su o fan pitanja, problemi heatsink, watercooling, a SW je novo fancy stvar, da je svibanj biti dovoljno da jamčite zasebnom mjestu ..
Old 28 tra 2009, 12:13
Member Group

većina pitanja idite pod CPU i tu nije ostalo mnogo, ali ono što ljudi traže od HS i ostalo
Old 28 tra 2009, 14:37
Moderator / ica grupe

U osnovi, to je fina linija između forumima da ima dosta stvari boravak dobro organizirana, a imajući previše forumima, koji su tada uvijek prazna.

Siguran sam Dave će se zajedno s vremenom, ali ako on ne odgovor onda basically theres nije dovoljno niti za nalog određenom sub forum u ovom trenutku.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 28 tra 2009, 14:46
Administrator Group

JA dont 'ištanje da biste dobili previše niša i forume prazna, mislim da je slučaj i CPU forume dostaviti nadležnom za navijače ok za sada. Hvala za sugestiju mada, uvijek dobrodošla.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28 tra 2009, 14:49
Donatorska Grupa

Ok, ja vas molim odgovorite pogoditi nešto slično - jer očito ti znaš bolje od mene o statistiku o tome koliko je zapravo post o tome što su napravili ..

Sam bio pravedan speculating, pomislio da bi bilo zanimljivo znati
Old 28 tra 2009, 15:06
Moderator / ica grupe

Pa možemo i vidjeti iste postove na forum:)

Istina je u tome da ako posjetioci vide prazan forume, oni Smatram da je forum mrtav, i ne ostanu. tj.. Ako ih je došao iz Googlea, otišao u jedan forum i vidio tri postove, ništa od interesa za njih, oni bi se onda dopusta.

Ali ako oni doći i vidjeti jedan, stvarno stvarno stvarno zauzet forum, tamo bi moglo biti puno interesa za njih, da odgovorite na nekoliko tema, a hej PRESTO, imate novog člana posting.

Ja sam na jedan član odbora, gdje su u osnovi imaju samo jedan forum, a to mjesto je dahom kao lud, sa svima posting.

Da je majorly užurbano, i nemoguće naći ništa, i niti jedna organizacija, ali svakako je mnogo aktivnosti i redovno objavljivati, nema sumnje da se nešto po obodren brzo reagiranje samo odgovor na nešto, jer je tamo.

Old 29 tra 2009, 08:51
Donatorska Grupa

Da to je stvarno istinito .. JA nije 'misliti na taj način je okrugla ..

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.