![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej, samo ideja zaista ima svibanj kvalitetno biti thers razloga ne želite ili bez ili slicno. Ali sam mislio možda tamo mogao biti Cooling odjeljak pod hardvera subforum? To jednostavno dogodila mi se da mnogo postova izrađeni su o fan pitanja, problemi heatsink, watercooling, a SW je novo fancy stvar, da je svibanj biti dovoljno da jamčite zasebnom mjestu ..
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| većina pitanja idite pod CPU i tu nije ostalo mnogo, ali ono što ljudi traže od HS i ostalo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| U osnovi, to je fina linija između forumima da ima dosta stvari boravak dobro organizirana, a imajući previše forumima, koji su tada uvijek prazna. Siguran sam Dave će se zajedno s vremenom, ali ako on ne odgovor onda basically theres nije dovoljno niti za nalog određenom sub forum u ovom trenutku.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| JA dont 'ištanje da biste dobili previše niša i forume prazna, mislim da je slučaj i CPU forume dostaviti nadležnom za navijače ok za sada. Hvala za sugestiju mada, uvijek dobrodošla.
| |||
| |||
| Ok, ja vas molim odgovorite pogoditi nešto slično - jer očito ti znaš bolje od mene o statistiku o tome koliko je zapravo post o tome što su napravili .. Sam bio pravedan speculating, pomislio da bi bilo zanimljivo znati
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Pa možemo i vidjeti iste postove na forum:) Istina je u tome da ako posjetioci vide prazan forume, oni Smatram da je forum mrtav, i ne ostanu. tj.. Ako ih je došao iz Googlea, otišao u jedan forum i vidio tri postove, ništa od interesa za njih, oni bi se onda dopusta. Ali ako oni doći i vidjeti jedan, stvarno stvarno stvarno zauzet forum, tamo bi moglo biti puno interesa za njih, da odgovorite na nekoliko tema, a hej PRESTO, imate novog člana posting. Ja sam na jedan član odbora, gdje su u osnovi imaju samo jedan forum, a to mjesto je dahom kao lud, sa svima posting. Da je majorly užurbano, i nemoguće naći ništa, i niti jedna organizacija, ali svakako je mnogo aktivnosti i redovno objavljivati, nema sumnje da se nešto po obodren brzo reagiranje samo odgovor na nešto, jer je tamo.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Da to je stvarno istinito .. JA nije 'misliti na taj način je okrugla ..