kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Általános Fórumok > Közösségi Hírek & Chat

Register

Csak egy gondolat ..

Reply

Téma eszközök
Old Április 28 2009, 11:21
Donor Group

Default Csak egy gondolat ..

Hé, csak egy ötlet valóban ott is lehet ok thers nem vagy te inkább azt, vagy bármi.

De csak gondoltam, talán lehetne Cooling szakasz a hardver subforum?

Most jutott eszembe, hogy sok álláshelyet kapcsolatban fan kérdések, problémák hűtőborda, watercooling, és az SW új fancy dolog, hogy lehet ahhoz, hogy indokolja egy külön helyet ..
Old Április 28 2009, 12:13
Csoport tagja

legfontosabb kérdések megy a CPU és ott isnt sok más, de az emberek, és azt kérdezi, mit HS megtöm
Old Április 28 2009, 14:37
Moderátor Csoport

Alapvetően ez egy szép sor között elég fórumokon, hogy a dolgok jól szervezett üdülés, és miután túl sok fórumon, hogy ezután mindig üres.

Biztos vagyok benne, Dave lesz mentén végül, de ha nem válasz akkor alapvetően ott nem elég threads jogosíthatják adott al fórum ebben az időben.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Április 28 2009, 14:46
Administrator Group

Nem akarok túl hiánypótló és fórumok üres, azt hiszem az esetben a CPU fórumok ki a megfelelő rajongók OK most. Köszönöm a javaslatát, noha mindig üdvözlendő.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Április 28 2009, 14:49
Donor Group

Ok, akkor sejtette volna reagálni valami ilyesmi -, mert nyilvánvalóan tudja, jobb, mint amit a statisztikák, hogy hány álláshely ténylegesen tesznek arról, hogy mi ..

Én csak spekuláló, gondoltam, érdekes lenne tudni
Old Április 28 2009, 15:06
Moderátor Csoport

Jól tudjuk mind az ugyanazon hozzászólások a fórumon:)

Az igazság az, hogy ha a látogatók látni üres fórumokon, azt, hogy egy halott fórumot, és nem maradok. ie. Ha jött a Google-t, bementem egy fórumot, és láttam, három álláshely, sem az őket, akkor majd el.

De ha jön, és egy igazán igazán nagyon forgalmas fórum, van rajta egy csomó kamat őket, választ egy-két szálat, és Presto hé, van egy új hozzászólás tagja.

Én egy tag egy fórumon, ahol alapvetően már csak egy fórum, és ez a hely, mint a nyüzsgő őrült, mindenki kiküldetésére.

Igen ez majorly hektikus, és lehet találni valamit, és nem szervezet, de persze van egy csomó tevékenységet, és rendszeres kiküldetés, kétségtelenül valamivel ösztönözni, hogy a gyors választ, csak hogy valamit azért, mert ott van.

Old Április 29 2009, 08:51
Donor Group

Ja, hogy ez valóban igaz .. Én nem gondolom azt, hogy fordítva ..

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Trojon gondoltam, meg kell szüntetni, de ..... rbscooby Vírus, kémprogram és biztonság 20 22. április 2008 17:09
Csak egy gondolat a fórum cyberspacegenie Közösségi Hírek & Chat 1 20. október 2007 07:52
Csak gondoltam bemutatkozzam! mxmad32 Itt mutasd meg magadat 3 1. október 2007 04:50
Csak amikor azt gondoltam Facebook biztonságos volt .. NemoX Web böngésző és FTP Clients 18 11 Sep 2007 04:41
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.