![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé, csak egy ötlet valóban ott is lehet ok thers nem vagy te inkább azt, vagy bármi. De csak gondoltam, talán lehetne Cooling szakasz a hardver subforum? Most jutott eszembe, hogy sok álláshelyet kapcsolatban fan kérdések, problémák hűtőborda, watercooling, és az SW új fancy dolog, hogy lehet ahhoz, hogy indokolja egy külön helyet ..
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| legfontosabb kérdések megy a CPU és ott isnt sok más, de az emberek, és azt kérdezi, mit HS megtöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alapvetően ez egy szép sor között elég fórumokon, hogy a dolgok jól szervezett üdülés, és miután túl sok fórumon, hogy ezután mindig üres. Biztos vagyok benne, Dave lesz mentén végül, de ha nem válasz akkor alapvetően ott nem elég threads jogosíthatják adott al fórum ebben az időben.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem akarok túl hiánypótló és fórumok üres, azt hiszem az esetben a CPU fórumok ki a megfelelő rajongók OK most. Köszönöm a javaslatát, noha mindig üdvözlendő.
| |||
| |||
| Ok, akkor sejtette volna reagálni valami ilyesmi -, mert nyilvánvalóan tudja, jobb, mint amit a statisztikák, hogy hány álláshely ténylegesen tesznek arról, hogy mi .. Én csak spekuláló, gondoltam, érdekes lenne tudni
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Jól tudjuk mind az ugyanazon hozzászólások a fórumon:) Az igazság az, hogy ha a látogatók látni üres fórumokon, azt, hogy egy halott fórumot, és nem maradok. ie. Ha jött a Google-t, bementem egy fórumot, és láttam, három álláshely, sem az őket, akkor majd el. De ha jön, és egy igazán igazán nagyon forgalmas fórum, van rajta egy csomó kamat őket, választ egy-két szálat, és Presto hé, van egy új hozzászólás tagja. Én egy tag egy fórumon, ahol alapvetően már csak egy fórum, és ez a hely, mint a nyüzsgő őrült, mindenki kiküldetésére. Igen ez majorly hektikus, és lehet találni valamit, és nem szervezet, de persze van egy csomó tevékenységet, és rendszeres kiküldetés, kétségtelenül valamivel ösztönözni, hogy a gyors választ, csak hogy valamit azért, mert ott van.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ja, hogy ez valóban igaz .. Én nem gondolom azt, hogy fordítva ..
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Trojon gondoltam, meg kell szüntetni, de ..... | rbscooby | Vírus, kémprogram és biztonság | 20 | 22. április 2008 17:09 |
| Csak egy gondolat a fórum | cyberspacegenie | Közösségi Hírek & Chat | 1 | 20. október 2007 07:52 |
| Csak gondoltam bemutatkozzam! | mxmad32 | Itt mutasd meg magadat | 3 | 1. október 2007 04:50 |
| Csak amikor azt gondoltam Facebook biztonságos volt .. | NemoX | Web böngésző és FTP Clients | 18 | 11 Sep 2007 04:41 |
| Téma eszközök | |
| |