![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי, רק רעיון טוב באמת עשוי להיות סיבה thers או לא אתה מעדיף את זה בלי או מה שזה לא יהיה. אבל אני רק חשבתי שאולי שם יכול להיות תחת הסעיף Cooling החומרה subforum? זה פשוט כי הצטברו לי הרבה הודעות מבוצעים לגבי בעיות מעריץ, heatsink בעיות, watercooling, ו SW לחבב דבר חדש, אשר עשוי להיות מספיק כדי להצדיק נפרד המקום ..
|
| |||
| |||
| רוב השאלות עבור תחת CPU isn't ויש עוד הרבה אבל אנשים שואלים מה HS וכאלה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| למעשה, מדובר בסדר קו בין שיש מספיק פורומים כי הדברים להישאר מאורגן היטב, או שיש יותר מדי פורומים, כי אז הם תמיד ריקים. אני בטוח דייב יהיו יחד בסופו של דבר, אבל אם הוא לא ענה אז בעצם theres לא מספיק כדי להצדיק פתילים מסוים המשנה הפורום בשלב זה.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא רוצה להגיע ויש להם גם משקעת פורומים ריקה, אני חושב המקרה ואת לספק CPU פורומים עבור בהתאמה אוהדים בסדר לעת עתה. Thanks for the suggestion tho ', תמיד בברכה.
| |||
| |||
| טוב, אני מנחש שאתה מעוניין להגיב משהו כזה - ברור, כי אתה יודע טוב יותר מאשר אני על הסטטיסטיקה של כמה הודעות בעצם על מה הם עשו .. אני רק speculating, חשבתי שזה יהיה מעניין לדעת
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| ובכן, אנו יכולים לראות את שניהם באותו הודעות בפורום:) האמת של העניין היא שאם המבקרים לראות פורומים ריקים, הם רואים את זה להיות מת הפורום, ולא להישאר. כלומר. אם הם הגיעו מ-Google, נכנס אחד לפורום וראיתי שלוש הודעות, שום דבר לא עניין אותם, הם היו אז לעזוב. אבל אם הם באים ורואים אחד, באמת באמת באמת עסוק בפורום, ייתכן מאוד לעניין אותם, הם משיב על כמה פתילים, ו presto היי, יש לך חבר חדש פירסום. אני חבר של אחד על הסיפון, שם הם בעצם יש רק אחד בפורום, וכי הוא מקום שוקק במהירות עצומה, עם כל הפרסום. כן היא majorly קדחתני, וכן אי אפשר למצוא כלום, ולא ארגון, אבל הוא בטוח שיש הרבה פעילות רגיל פירסום, אין ספק כי מעט מעודד תגובה מהירה, רק כדי להשיב על משהו בגלל זה הוא שם.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| כן זה נכון ממש .. לא חשבתי על זה ככה סבב ..
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |