![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei, tik idėja tikrai ten gali būti priežastis thers nėra arba norite iš karto arba nepriklausomai. Bet aš tiesiog maniau gal galima būtų Šaldymo skiltyje aparatūros subforum? Tai tiesiog įvyko man, kad daug pranešimų yra pagaminti apie ventiliatoriaus klausimams, HEATSINK problemas, Watercooling ir įranga nauja išgalvotas dalykas, kuris gali būti pakankamas, kad pateisintų atskirą vietą ..
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| daugumą klausimų eiti pagal procesoriaus ir ten forget daug kitu bet žmonės klausia, ką SS ir kita |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Iš esmės, tai baudos linijos tarp turintys pakankamai forumuose, kad viskas likti gerai organizuotas, ir turintys per daug forumų, kurie ten visada tuščias. Esu tikras, Dave bus kartu galiausiai, bet jei jis neturi atsakyti tada iš esmės Theres nepakanka temas, kad būtų prasminga, ypač pagal subrangos forumas šiuo metu.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nenoriu gauti per nišą ir yra forumai tuščia, manau, kad jei ir CPU forumai patenkinti atitinkamų gerbėjai ok for now. Ačiū už pasiūlymą Mąstymas, visada sveikintina.
| |||
| |||
| Gerai, aš atspėti norite atsakyti kažką panašaus - nes akivaizdu, jūs žinote geriau nei aš apie tai, kiek pranešimų Statistika faktiškai yra pagamintas ką .. Aš tiesiog spekuliuojama, pagalvojau, kad būtų įdomu sužinoti
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Na galime pamatyti tiek pat pranešimų forumai:) Ir tiesa yra ta, kad, jei lankytojams tuščias forumuose, jie mano, kad jis būtų miręs forumas, ir neturi likti. ty. Jei jie atėjo iš Google, nuvyko į vieną forumą ir pamačiau tris žinutes, nieko jiems įdomūs, jie ten palikti. Bet jei jie ateis ir pamatys vieną, tikrai tikrai tikrai užimtas forumas, ten gali būti daug interesų, jie atsakyti į siūlų pora, ir hey presto, Jūs turite naują pranešimą nariu. Aš esu už vieną laivą, kai jie iš esmės tik vieną forumo narys, ir toje vietoje yra triukšmingo kaip proto, kai kiekvienas parašėte. Taip, tai majorly džiovos ir neįmanoma rasti ką nors, o ne organizacija, bet ten tikrai yra daug veiklos ir reguliariai skelbti, be abejo, šiek tiek skatinti, kad greita reakcija tik atsakyti į ką nors, nes ji yra.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Yeah That's true tikrai .. Aš ne apie jį galvoja, kad atvirkščiai ..
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Trojon minties būti pašalintos, bet ..... | rbscooby | Virus, Spyware & Security | 20 | Balandis 22, 2008 17:09 |
| Tiesiog dėl forumo mintis | cyberspacegenie | Community News & Chat | 1 | 20 spalis 2007 07:52 |
| Just thought I'd pristatyti save! | mxmad32 | Introduce yourself here | 3 | 1 spalis 2007 04:50 |
| Tiesiog kai aš maniau, "Facebook" buvo saugus .. | NemoX | Naršyklėms & FTP Klientai | 18 | 11 rugsėjis 2007 04:41 |
| Temos įrankiai | |
| |