mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > Community News & Chat

Register

Just a thought ..

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 28, 2009, 11:21
Donorų grupės

Default Just a thought ..

Ei, tik idėja tikrai ten gali būti priežastis thers nėra arba norite iš karto arba nepriklausomai.

Bet aš tiesiog maniau gal galima būtų Šaldymo skiltyje aparatūros subforum?

Tai tiesiog įvyko man, kad daug pranešimų yra pagaminti apie ventiliatoriaus klausimams, HEATSINK problemas, Watercooling ir įranga nauja išgalvotas dalykas, kuris gali būti pakankamas, kad pateisintų atskirą vietą ..
Old Balandis 28, 2009, 12:13
Narys

daugumą klausimų eiti pagal procesoriaus ir ten forget daug kitu bet žmonės klausia, ką SS ir kita
Old Balandis 28, 2009, 14:37
Moderatorius Grupė

Iš esmės, tai baudos linijos tarp turintys pakankamai forumuose, kad viskas likti gerai organizuotas, ir turintys per daug forumų, kurie ten visada tuščias.

Esu tikras, Dave bus kartu galiausiai, bet jei jis neturi atsakyti tada iš esmės Theres nepakanka temas, kad būtų prasminga, ypač pagal subrangos forumas šiuo metu.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Balandis 28, 2009, 14:46
Administrator Grupė

Nenoriu gauti per nišą ir yra forumai tuščia, manau, kad jei ir CPU forumai patenkinti atitinkamų gerbėjai ok for now. Ačiū už pasiūlymą Mąstymas, visada sveikintina.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Balandis 28, 2009, 14:49
Donorų grupės

Gerai, aš atspėti norite atsakyti kažką panašaus - nes akivaizdu, jūs žinote geriau nei aš apie tai, kiek pranešimų Statistika faktiškai yra pagamintas ką ..

Aš tiesiog spekuliuojama, pagalvojau, kad būtų įdomu sužinoti
Old Balandis 28, 2009, 15:06
Moderatorius Grupė

Na galime pamatyti tiek pat pranešimų forumai:)

Ir tiesa yra ta, kad, jei lankytojams tuščias forumuose, jie mano, kad jis būtų miręs forumas, ir neturi likti. ty. Jei jie atėjo iš Google, nuvyko į vieną forumą ir pamačiau tris žinutes, nieko jiems įdomūs, jie ten palikti.

Bet jei jie ateis ir pamatys vieną, tikrai tikrai tikrai užimtas forumas, ten gali būti daug interesų, jie atsakyti į siūlų pora, ir hey presto, Jūs turite naują pranešimą nariu.

Aš esu už vieną laivą, kai jie iš esmės tik vieną forumo narys, ir toje vietoje yra triukšmingo kaip proto, kai kiekvienas parašėte.

Taip, tai majorly džiovos ir neįmanoma rasti ką nors, o ne organizacija, bet ten tikrai yra daug veiklos ir reguliariai skelbti, be abejo, šiek tiek skatinti, kad greita reakcija tik atsakyti į ką nors, nes ji yra.

Old Balandis 29, 2009, 08:51
Donorų grupės

Yeah That's true tikrai .. Aš ne apie jį galvoja, kad atvirkščiai ..

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Trojon minties būti pašalintos, bet ..... rbscooby Virus, Spyware & Security 20 Balandis 22, 2008 17:09
Tiesiog dėl forumo mintis cyberspacegenie Community News & Chat 1 20 spalis 2007 07:52
Just thought I'd pristatyti save! mxmad32 Introduce yourself here 3 1 spalis 2007 04:50
Tiesiog kai aš maniau, "Facebook" buvo saugus .. NemoX Naršyklėms & FTP Klientai 18 11 rugsėjis 2007 04:41
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.