![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hei, tikai ideja patiešām var būt iemesls thers nav vai tu gribētu to bez vai neatkarīgi.
Bet es tikai domāju, varbūt varētu būt Cooling iedaļas hardware subforum? Tā tikai apjēdzu, ka daudzi amati tiek veikti par ventilatoru jautājumiem, Heatsink problēmas, watercooling un SW jauns iedomātā lieta, kas var būt pietiekami, lai pamatotu īpašu vietu ..
|
|
|||
|
|||
|
visvairāk jautājumi ir saskaņā ar CPU un tur isn't daudz kas cits, bet cilvēki par to, kādai HS un stuff
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Būtībā, tas ir smalku līniju starp pietiekoši forumos, ka lietas paliek labi organizēta, un kam ir pārāk daudz forumos, ka pēc tam vienmēr ir tukša.
Es esmu pārliecināts, Dave būs pa galu galā, bet, ja viņš neatbild, tad būtībā theres nepietiek pavedieni, kas dod īpašas šīs kopsummas apakšgrupas forums šajā laikā.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Es nevēlos saņemt arī niša un ir forumi tukšs, es domāju, ka gadījumā un CPU forumos apmierināt attiecīgās fani ok tagad. Paldies par ieteikumu tho ", vienmēr ir apsveicama.
|
|||
|
|||
|
Ok, man likās, jūs atbildēt kaut ko, piemēram, ka - jo acīmredzot jūs zināt labāk nekā es par statistiku, cik daudz amatu faktiski tiek veikti par to ..
Es tikai spekulācijas, domāju, ka būtu interesanti uzzināt
|
|||
|
|||
|
Nu mēs varam gan redzēt pašu amatu forumos:)
No jautājuma patiesība ir tāda, ka tad, ja apmeklētāji redz tukšs forumos, tās uzskata, ka tas ir miris forums, un nepaliek. ie. Ja tie ir nākuši no Google, devās vienā forumā redzēju trīs amata vietas, nekas, kas tās interesē, viņi tad atvaļinājumu. Bet, ja viņi nāk un redzēt vienu, tiešām tiešām tiešām aizņemts forums, varētu būt daudz tās interesē, viņi atbildētu uz pāris pavedieni, un hey PRESTO, Jums ir jaunas norīkojuma dalībvalsti. Esmu dalībnieks par vienu kuģa, kur viņi ir būtībā tikai viens forums, un šī vieta ir rosīgs kā traks, ar visiem posting. Jā tas ir majorly drudžains, un nav iespējams atrast kaut ko, un neviena organizācija, bet ir pārliecināts ir darbības un partijas regulāras nosūtīšanas, bez šaubām, nedaudz gandarījumu, ka ātra reakcija tikai lai atbildētu uz kaut ko, jo tā pastāv.
|
|||
|
|||
|
Yeah, ka ir taisnība, tiešām .. Es nedomāju par to, ka otrādi ..