rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > Wspólnoty Nowości Czat

Register

Just a thought ..

Reply

Narzędzia wątku
Old 28. kwietnia 2009, 11:21
Grupa dawcy

Hej, tylko pomysł rzeczywiście może również być powodem thers nie lubisz lub bez albo cokolwiek.

Ale ja po prostu nie myśli może mógłby być Chłodzenie sekcji sprzętu subforum?

To po prostu wystąpił do mnie, że wiele stanowisk jest wentylator o kwestie Radiator problemów, Watercooling i SW nowego fancy rzeczy, które mogą być wystarczające do aresztowania oddzielnym miejscu ..
Old 28. kwietnia 2009, 12:13
Członek grupy

większość pytań mocy procesora i idź tam isnt wielu innych ludzi, ale co z prośbą HS and stuff
Old 28. kwietnia 2009, 14:37
Moderator grupy

Zasadniczo, to jest dobrze linii pomiędzy zamożność forach, że to dobrze zorganizowany pobyt oraz zbyt wielu forach, że są to zawsze puste.

Jestem pewien, Dave będzie wzdłuż ostatecznie, ale jeśli nie odpowiedzi następnie theres zasadniczo nie wystarczy wątków podstawą szczególności pod forum w tej chwili.

My System: Eclipse

Procesor (y):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Płyta główna:
Asus P5Q Pro
Pamięć RAM:
OCZ 8GB 800MHz
Karta graficzna (y):
Saphire Radeon 4850
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
Rozległa
Optical Drive (s):
Sony al cheapo jeden.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Chłodzenie:
Cooler Arctic 7 Pro, 3 przypadku kibiców.
Sieć / Internet:
Titan ADSL
Monitor (y):
Podwójny 19 "LCD
Operating System (-y):
XP SP3
Old 28. kwietnia 2009, 14:46
Administrator Group

I don't want to get too niszowych i fora puste, myślę przypadku procesora i fora zaspokoić odpowiednich fanów ok teraz. Dziękujemy za sugestię tho ', zawsze mile widziane.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 28. kwietnia 2009, 14:49
Grupa dawcy

Ok, I guessed you'd odpowiedzieć coś takiego - bo oczywiście wiesz lepiej niż ja na temat statystyk, ilu stanowisk rzeczywiście są co ..

Ja tylko spekulacje, że dobrze byłoby wiedzieć
Old 28. kwietnia 2009, 15:06
Moderator grupy

Cóż możemy zobaczyć zarówno te same posty na forum:)

Prawda tej sprawy jest to, że jeśli użytkownicy zobaczyć puste fora, uznają to za martwe forum, a nie pobytu. ie. Jeśli pochodzą one z Google, poszedł do jednego forum i zobaczyłem trzy stanowiska, nic dla nich interesujące, to oni następnie pozostawić.

Ale jeżeli się i jedno, naprawdę naprawdę naprawdę zajęty forum, nie może być wiele zainteresowania, oni odpowiedzieć na kilka wątków, a hey presto, masz nową oddelegowania członka.

Jestem na jednego członka zarządu, jeżeli mają one w zasadzie tylko jednym forum, a to miejsce tętniące życiem jak szalony, każdy z oddelegowania.

Tak jest majorly gorączkowy i niemożliwe, aby znaleźć coś, a nie organizacji, ale na pewno jest o wiele działalności i regularne oddelegowania, bez wątpienia, że nieco zachęcać szybkiej reakcji po prostu odpowiedzieć na coś, ponieważ jest tam.

Old 29 kwietnia 2009, 08:51
Grupa dawcy

Tak to prawda, że faktycznie .. I nie myśleć, że odwrotnie ..

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.