mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > Comunitare News & Chat

Register

Doar o idee ..

Reply

Thread Tools
Old 28 aprilie 2009, 11:21
Grupul de donator

Default Doar o idee ..

Hei, doar o idee cu adevărat acolo poate fi un motiv thers sau nu doriţi, în schimb, fără să-l sau orice altceva.

Dar am gândit că poate nu ar putea fi o sectiune de răcire sub hardware subforum?

Este doar pentru mine faptul că au apărut o mulţime de posturi sunt făcute despre fan probleme, heatsink probleme, watercooling, SW şi e nou la modă lucru, care poate fi de ajuns pentru a justifica un loc ..
Old 28 aprilie 2009, 12:13
Grupul de stat

Default Doar o idee ..

cele mai multe întrebări şi de a-şi face o CPU acolo isnt mult altceva, dar ceea ce oamenii cer SA si alte chestii
Old 28 aprilie 2009, 14:37
Moderator Group

Default Doar o idee ..

Practic, este o amendă între linia având destul forumuri că lucrurile stau bine organizată, şi care au prea multe forum-uri, care sunt apoi mereu gol.

Sunt sigur că Dave va fi împreună în cele din urmă, dar dacă el nu-mi răspunde, apoi, practic theres nu suficient pentru a justifica o fire special sub forum în acest moment.

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 28 aprilie 2009, 14:46
Administrator Group

Default Doar o idee ..

Nu vreau sa te prea nişă şi au forum gol, cred că şi în cazul CPU forum de mâncare şi băutură pentru respectiva pentru fani ok acum. Multumesc pentru sugestie Thợ ", întotdeauna binevenite.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 28 aprilie 2009, 14:49
Grupul de donator

Default Doar o idee ..

Ok, am ghicit că vă răspunde ceva de genul asta - pentru că în mod evident, tu stii mai bine ca am cu privire la statisticile din câte posturi efectiv sunt făcute cu privire la ceea ce ..

Am fost doar speculating, gandit ca ar fi interesant de stiut
Old 28 aprilie 2009, 15:06
Moderator Group

Default Doar o idee ..

Ei bine se poate vedea acelaşi ambele posturi în forum:)

Adevărul este că, dacă vizitatori vedea gol forumuri, care consideră a fi un forum de moarte, si nu sta. de ex. Dacă au venit de la Google, a mers într-un forum si a vazut trei posturi, nimic de interes pentru ei, le-ar apoi să plece.

Dar dacă vezi că vin şi una, intr-adevar foarte foarte ocupat forum, ar putea fi o mulţime de interese, acestea răspuns la o pereche de fire, şi presto hei, ai un nou membru postaţi.

Sunt un membru de pe un bord, în cazul în care acestea au doar un forum, precum şi faptul că locul este neastâmpărat ca nebunii, cu toată lumea postaţi.

Da, este majorly tuberculos, şi este imposibil să găseşti ceva, şi nici o organizaţie, dar nu este sigur că o grămadă de activitate şi postaţi regulat, fără îndoială oarecum încurajaţi de reacţie rapidă, care doar pentru a răspunde la ceva, pentru că este acolo.

Old 29 aprilie 2009, 08:51
Grupul de donator

Default Doar o idee ..

Da, e adevărat că de fapt .. Nu m-am gândi la aşa rotund ..

Register

Marcaje