![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei, doar o idee cu adevărat acolo poate fi un motiv thers sau nu doriţi, în schimb, fără să-l sau orice altceva. Dar am gândit că poate nu ar putea fi o sectiune de răcire sub hardware subforum? Este doar pentru mine faptul că au apărut o mulţime de posturi sunt făcute despre fan probleme, heatsink probleme, watercooling, SW şi e nou la modă lucru, care poate fi de ajuns pentru a justifica un loc ..
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| cele mai multe întrebări şi de a-şi face o CPU acolo isnt mult altceva, dar ceea ce oamenii cer SA si alte chestii |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Practic, este o amendă între linia având destul forumuri că lucrurile stau bine organizată, şi care au prea multe forum-uri, care sunt apoi mereu gol. Sunt sigur că Dave va fi împreună în cele din urmă, dar dacă el nu-mi răspunde, apoi, practic theres nu suficient pentru a justifica o fire special sub forum în acest moment.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu vreau sa te prea nişă şi au forum gol, cred că şi în cazul CPU forum de mâncare şi băutură pentru respectiva pentru fani ok acum. Multumesc pentru sugestie Thợ ", întotdeauna binevenite.
| |||
| |||
| Ok, am ghicit că vă răspunde ceva de genul asta - pentru că în mod evident, tu stii mai bine ca am cu privire la statisticile din câte posturi efectiv sunt făcute cu privire la ceea ce .. Am fost doar speculating, gandit ca ar fi interesant de stiut
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Ei bine se poate vedea acelaşi ambele posturi în forum:) Adevărul este că, dacă vizitatori vedea gol forumuri, care consideră a fi un forum de moarte, si nu sta. de ex. Dacă au venit de la Google, a mers într-un forum si a vazut trei posturi, nimic de interes pentru ei, le-ar apoi să plece. Dar dacă vezi că vin şi una, intr-adevar foarte foarte ocupat forum, ar putea fi o mulţime de interese, acestea răspuns la o pereche de fire, şi presto hei, ai un nou membru postaţi. Sunt un membru de pe un bord, în cazul în care acestea au doar un forum, precum şi faptul că locul este neastâmpărat ca nebunii, cu toată lumea postaţi. Da, este majorly tuberculos, şi este imposibil să găseşti ceva, şi nici o organizaţie, dar nu este sigur că o grămadă de activitate şi postaţi regulat, fără îndoială oarecum încurajaţi de reacţie rapidă, care doar pentru a răspunde la ceva, pentru că este acolo.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Da, e adevărat că de fapt .. Nu m-am gândi la aşa rotund ..
![]() |
|
| Marcaje |