![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, len nápad naozaj môžu byť dôvodom thers ne alebo si ju, alebo čokoľvek. Len som myslel, ale možná by mohla existovať Chladiace oddiel pod hardware subforum? Jednoducho sa mi, že veľa miest sa o ventilátor problémy, chladič problémy, watercooling, a SW je nové vymysleného vec, ktorá môže byť dosť, aby oprávňovala oddelené miesto ..
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| väčšinu otázok podjíždět CPU a tam isnt mnoho iného, ale to, čo ľudia žiadajú HS a tak |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V podstate sa jedná o jemné línie medzi dostatku fór, že to dobre organizovaný pobyt, a ktoré majú príliš veľa fór, ktoré sú potom vždy prázdny. Som si istý, Dave bude nakoniec spolu, ale keď nie je odpoveď potom v podstate Theres nestačí závity na rozkaz určitého sub fórum v tejto dobe.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nechcem sa dostať príliš úzko špecializované a fór prázdny, myslím, že veci a CPU fóra uspokojiť príslušné fanúšikov ok teraz. Vďaka za návrh Tho ', vždy vítané.
| |||
| |||
| Ok, som vytušil, že by ste niečo takého reagovať - pretože samozrejme viete lepšie ako ja o štatistiku, koľko miesta skutočne sa o tom, čo .. Bol som len špekulovať, myslel, že by bolo zaujímavé vedieť,
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Tak môžeme vidieť oba rovnaké príspevky do fór:) Faktom je, že ak návštevník vidí prázdnu fóra, sa domnievajú, že je mŕtvy forum, a nie tam zostať. tzn. Keď prišli z Google, šel do jedného fóra a videli tri miesta, čo majú záujem, by potom voľno. Ale keď prišli a vidieť jeden, naozaj naozaj zaneprázdnení fóre, mohlo by byť veľmi zaujímajú, si odpovedať na pár závitoch a hej presto, máte nový vyslania člena. Som členom jedného na palube, ak majú v podstate len jedno forum, a že miesto je rušný ako blázni, všetci vysielania. Áno, je majorly hektickej a nemožné nájsť niečo, a žiadna organizácia, ale určite je veľa činností a pravidelné vysielanie, nie je pochýb o niečo povzbudený, že len rýchla reakcia na odpoveď k niečomu, pretože je tam.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Jasne, že to skutočne pravda .. I didn't think na to, že cesta okolo ..
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Trojon myslenia, ktoré majú byť odstránené, ale ..... | rbscooby | Virus, spyware a bezpečnosť | 20 | 22. apríl 2008 17:09 |
| Len si pre fórum | cyberspacegenie | Spoločenstva Novinky a chat | 1 | 20. októbra 2007 07:52 |
| Len som si predstaviť sám! | mxmad32 | Predstavte Yourself Tu | 3 | 1 októbra 2007 04:50 |
| Práve vo chvíli, keď som si myslel Facebook je bezpečný .. | NemoX | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 18 | 11. September 2007 04:41 |
| Thread Tools | |
| |