![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Хеј, само идеја заиста има мај квалитетно бити тхерс разлога не желите или без или слицно.
Али сам мислио можда тамо могао бити цоолинг одељак под хардвера субфорум? То једноставно догодила ми се да много постова израђени су о фан питања, проблеми хеатсинк, уатерцоолинг, а СУ је ново фанцы ствар, да је мај бити довољно да гарантујете засебном месту ..
|
|
|||
|
|||
|
већина питања идите под ЦПУ и ту није остало много, али оно што људи траже од ХС и остало
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
У основи, то је фина линија између форумима да има доста ствари боравак добро организована, а имајући превише форумима, који су тада увек празна.
Сигуран сам Даве ће се заједно са временом, али ако он не одговор онда у основи Тхереса није довољно нити за налог одређеном суб форум у овом тренутку.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ЈА донт 'оскудица за добити превише ниша и форуме празна, мислим да је случај и ЦПУ форуме доставити надлежном за навијаче ок за сада. Хвала за сугестију мада, увек добродошла.
|
|||
|
|||
|
Ок, ја вас молим одговорите погодити нешто слично - јер очито ти знаш боље од мене о статистику о томе колико је заправо пост о томе шта су направили ..
ЈА је праведан спецулатинг, помислио да би било занимљиво знати
|
|||
|
|||
|
Па можемо и видети исте постове на форум:)
Истина је у томе да ако посетиоци виде празан форуме, они Сматрам да је форум мртав, и не остану. тј. Ако их је дошао из компаније Гоогле, отишао у један форум и видио три постове, ништа од интереса за њих, они би се онда допуста. Али ако они доћи и видети један, стварно стварно стварно заузет форум, тамо би могло бити пуно интереса за њих, да одговорите на неколико тема, а хеј Прести, имате новог члана постинг. Ја сам на један члан одбора, где су у основи имају само један форум, а то место је дахом као луд, са свима постинг. Да је мајорлы ужурбано, и немогуће наћи ништа, па ни једна организација, али свакако је много активности и редовно објављивати, нема сумње да се нешто по охрабрен брзо реаговање само одговор на нешто, јер је тамо.
|
|||
|
|||
|
Да то је стварно истинито .. ЈА није 'мислити на тај начин је округла ..