![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey, sadece bir fikir gerçekten orada iyi bir sebep thers olabilir veya size veya tercih neyse. Ama belki de orada donanım subforum altında Soğutma nde sandım? Sadece bana bir mesaj bir çok hayranı konularda yapılan oluştu, heatsink sorunları, watercooling ve SW yeni fantezi şey bu .. ayrı bir yerde emri için yeterli olabilir
|
| |||
| |||
| soruların çoğuna CPU altında ve git orada çok başka ama insanlar ne HS falan soran isnt |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Temel olarak, bu arasında yeterli sayıda forum da işler iyi organize kalmak O her zaman boş bir ince çizgi ve sahip çok sayıda forum var. Emin Dave sonunda, ama birlikte olacak pm eğer sonra temelde şu anda belirli bir alt forumu emri için yeterli değil Threads Theres cevap vermiyor.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben de bir yere yerleştirmek için ve forumlar boş istemiyorum, ben durumda ve CPU Forumlar ilgili taraftar sağlamak şimdilik tamam düşünüyorum. Öneriyi tho ', her zaman memnuniyetle için teşekkür ederiz.
| |||
| |||
| Tamam, bu gibi bir yanıt tahmin ediyorum - çünkü açıkçası daha kaç mesaj daha Ben ilgili istatistikleri aslında ne .. hakkında yapılır biliyor Sadece bilmek ilginç olacağını düşündüm speculating oldu
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Evet biz de forumlarda aynı mesaj görebilirsiniz:) Sorun bir gerçeği eğer ziyaretçilerin boş forumlar bakın ki, onu ölü bir forum ve kalmaya yok olduğunu düşünün. yani. Eğer Google'dan geldi bir foruma girdi ve üç mesajlar, ilginç bir şey gördüm, sonra bırakıp. Ama onlar gelip bir bakın, gerçekten çok çok meşgul forumu, onları ilgi çok şey olabilir, bu iş parçacığı bir çift, ve çabuk cevap Hey, yeni bir mesaj üyesi var. Ben bir pano, nerede temelde sadece bir foruma sahip bir üyesidir ve bu yerde deli gibi telaşlı olduğunu, herkesin mesaj ile beraberim. Evet majorly, telaşlı ve bir şey bulmak imkansız ve hiçbir kuruluş, ama emin aktif ve bir çok mesaj, şüphesiz biraz, hızlı tepki, sadece bir şey, çünkü var cevap teşvik normal.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Evet bu gerçekten .. doğrudur Bundan böyle yuvarlak .. didn't think
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
![]() |
|
| Bookmarks |