![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ей, тільки ідея, насправді цілком можуть стати причиною Thers не так або ви віддаєте перевагу або без завгодно. Але я просто подумав, що не може бути розділ охолодження під апаратні Підфоруми? Вона просто прийшла мені в голову, що багато посад склав близько вентилятор питання, радіатор проблем, watercooling, і нові фантазії Ю's річ, яка може бути достатньо, щоб виправдати окреме місце ..
|
| |||
| |||
| більшість питань йти під процесор і хіба є багато чого іншого, але люди питають, що СС та інше |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В основному, це тонка грань між наявністю достатньої форумах, що речі залишаються добре організовані, і було дуже багато форумів, які потім завжди порожній. Я впевнений, що Дейв будуть будуватися в кінці кінців, але якщо він не відповідає основним Theres то не вистачає тим, щоб виправдати конкретного форуму південь в цей час.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я не хочу занадто нішу і форумах пусто, я думаю, справа і процесор форумах задовольнити відповідні вентилятори ОК зараз. Дякуємо за пропозицію роздум, завжди вітається.
| |||
| |||
| Добре, я здогадався, потрібно відповісти щось подібне - тому що, очевидно, ви знаєте краще, ніж я про статистикою, скільки посад насправді про те, що зробив .. Я тільки спекулювати, подумав, що буде цікаво дізнатися,
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ну як ми можемо побачити ті ж посади в форумах:) Істина полягає в тому, що якщо відвідувачі бачать пусте форумах, вони вважають, що це мертвий форум, і не залишитися. IE. Якщо б вони прийшли від Google, увійшли в один форум і побачив трьох посад, нічого для них інтерес, вони будуть піти. Але якщо вони приходять і побачити одну, насправді дійсно дуже зайнятий форум, там може бути багато, щоб їх зацікавити, вони відповісти на пару ниток, і вуаля, у вас є нова проводка члена. Я є членом на одній дошці, де вони в основному тільки одним форумом, і це місце жваве, як божевільні, з кожної проводки. Так, це majorly неспокійний, і неможливо знайти нічого, і жодна організація, але впевнений, дуже багато активність і регулярні проведення, поза сумнівом, кілька обнадіює, що швидка реакція просто відповісти, тому що щось є.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Та це так насправді .. Я не думав, що навпаки ..
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |