![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Бих искал просто да кажа "благодаря" за новия вид на форума. Една от причините да не са наистина участваха колкото се дължи на обстоятелството, че рекламите са движеща ми ядки. Надяваме се, ще бъде по-скоро допринася държава ... Аз обаче не може да прави обещания ... поради факта, имам много на моята табела. Това не ме спря от даряването за каузата, все пак. Знам, че не е много, но всеки малко помага ... нали? Благодаря за велик сайт ... и за отстраняване на тези реклами. Аз вече дарила някои трудно спечелените пари ... и само се надявам, че когато получа шанс ... може да дойде с мен и да посетите ... и разменяме. ![]() Всичките ми най-добрите! Стив |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Благодаря ви, мили думи, това е хубаво да се види, че ви одобрят. Имам преустроени на донор.
| |||
| |||
| Благодарение на Стив. Опитвам се да отида с вас по-често, но ти вече знаеш ми причини. Вие не можете да добавяте минути към часовника. Ако можеше да се бихме всички вероятно все още да бъде малко над юридическо питейна възраст за останалата част от живота ни. |
|
| |||
| |||
| Вие сте добре дошли ... Повярвай ми ... аз знам как те се чувстват. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Компютърни сок Milestone | SocialWarfare | Общността Новини & Чат | 13 | 16-ти ноември, 2009 година 16:04 |
| Ново към компютърните сок! | Fiberguy | Представете Yourself Тук | 5 | 18 Feb 2009 13:32 |
| Здравейте, Компютърни сок! | Спасител | Представете Yourself Тук | 13 | 24 ноември 2008 20:16 |
| Ей Компютърна сок | BurgerBoy34 | Представете Yourself Тук | 6 | 5-и парламентарен Фев 2008 09:01 |
| Здравейте Компютърна сок! | Jayster | Представете Yourself Тук | 4 | 5-и парламентарен Фев 2008 06:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |