по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > Общността Новини & Чат

Register

Слава, към компютъра сок екипа ...

Reply

Нишка Инструменти
Old 24-ти Ноември, 2008, 07:54
Номер на групата

Default Слава, към компютъра сок екипа ...

Бих искал просто да кажа "благодаря" за новия вид на форума. Една от причините да не са наистина участваха колкото се дължи на обстоятелството, че рекламите са движеща ми ядки.

Надяваме се, ще бъде по-скоро допринася държава ... Аз обаче не може да прави обещания ... поради факта, имам много на моята табела. Това не ме спря от даряването за каузата, все пак. Знам, че не е много, но всеки малко помага ... нали?

Благодаря за велик сайт ... и за отстраняване на тези реклами. Аз вече дарила някои трудно спечелените пари ... и само се надявам, че когато получа шанс ... може да дойде с мен и да посетите ... и разменяме.

Всичките ми най-добрите!

Стив
Old 24-ти Ноември, 2008, 08:03
Администратор Група

Благодаря ви, мили думи, това е хубаво да се види, че ви одобрят. Имам преустроени на донор.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24-ти Ноември, 2008, 10:07
Модератор Група

Благодарение на Стив.

Опитвам се да отида с вас по-често, но ти вече знаеш ми причини. Вие не можете да добавяте минути към часовника. Ако можеше да се бихме всички вероятно все още да бъде малко над юридическо питейна възраст за останалата част от живота ни.

Old 24-ти Ноември, 2008, 10:22
Номер на групата

Вие сте добре дошли ...

Повярвай ми ... аз знам как те се чувстват.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Компютърни сок Milestone SocialWarfare Общността Новини & Чат 13 16-ти ноември, 2009 година 16:04
Ново към компютърните сок! Fiberguy Представете Yourself Тук 5 18 Feb 2009 13:32
Здравейте, Компютърни сок! Спасител Представете Yourself Тук 13 24 ноември 2008 20:16
Ей Компютърна сок BurgerBoy34 Представете Yourself Тук 6 5-и парламентарен Фев 2008 09:01
Здравейте Компютърна сок! Jayster Представете Yourself Тук 4 5-и парламентарен Фев 2008 06:00
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc