menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > Společenství Novinky a chat

Register

Sláva, na počítačové Juice Team ...

Reply

Thread Nástroje
Old 24.listopadu 2008, 07:54
Dárce Skupina

Default Sláva, na počítačové Juice Team ...

Já bych jenom chtěl říct "děkuji" pro nový vzhled fóra. Jedním z důvodů, proč jsem se zúčastnil jako ne moc bylo způsobeno skutečností, že reklama byla hnací mi ořechy.

Doufejme, že budu více přispívá člen ... však nemohu učinit žádné sliby ... vzhledem ke skutečnosti, jsem hodně na moji desku. To nebyl zastaven mi z darování na příčinu, i když. Vím, že to není mnoho, ale každý trochu pomůže ... jo?

Díky za skvělý stránky ... a za účelem odstranění těchto reklam. Už jsem darované některých těžko vydělané peníze ... a jen doufám, že když se dostanete šanci ... můžete přijít a navštívit mě ... a oplatit.

Vše nejlepší!

Steve
Old 24.listopadu 2008, 08:03
Administrátor Skupina

Děkuji, milá slova, je to pěkné vidět, že jste schválit. Mám vás upgradovat na dárce.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24.listopadu 2008, 10:07
Moderátor skupiny

Díky Steve.

Snažím se dostat do svého místa častěji, ale už znáte mé důvody. Nemůžete přidávat minut až hodin. Pokud byste mohli bychom se všichni pravděpodobně ještě o něco více než právní pitné věku po zbytek našich životů.

Old 24.listopadu 2008, 10:22
Dárce Skupina

You're welcome ...

Věřte mi ... vím, jak mě cítí.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Computer Juice Milestone SocialWarfare Společenství Novinky a chat 13 16.listopadu 2009 16:04
Chcete-li nový počítač Juice! Fiberguy Představte Yourself Zde 5 18 únor 2009 13:32
Dobrý den, Computer Juice! Spasitel Představte Yourself Zde 13 24. listopadu 2008 20:16
Ahoj počítačových Juice BurgerBoy34 Představte Yourself Zde 6 5. únor 2008 09:01
Dobrý den, počítačové Juice! Jayster Představte Yourself Zde 4 5. únor 2008 06:00
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.