![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Já bych jenom chtěl říct "děkuji" pro nový vzhled fóra. Jedním z důvodů, proč jsem se zúčastnil jako ne moc bylo způsobeno skutečností, že reklama byla hnací mi ořechy. Doufejme, že budu více přispívá člen ... však nemohu učinit žádné sliby ... vzhledem ke skutečnosti, jsem hodně na moji desku. To nebyl zastaven mi z darování na příčinu, i když. Vím, že to není mnoho, ale každý trochu pomůže ... jo? Díky za skvělý stránky ... a za účelem odstranění těchto reklam. Už jsem darované některých těžko vydělané peníze ... a jen doufám, že když se dostanete šanci ... můžete přijít a navštívit mě ... a oplatit. ![]() Vše nejlepší! Steve |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Děkuji, milá slova, je to pěkné vidět, že jste schválit. Mám vás upgradovat na dárce.
| |||
| |||
| Díky Steve. Snažím se dostat do svého místa častěji, ale už znáte mé důvody. Nemůžete přidávat minut až hodin. Pokud byste mohli bychom se všichni pravděpodobně ještě o něco více než právní pitné věku po zbytek našich životů. |
|
| |||
| |||
| You're welcome ... Věřte mi ... vím, jak mě cítí. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Computer Juice Milestone | SocialWarfare | Společenství Novinky a chat | 13 | 16.listopadu 2009 16:04 |
| Chcete-li nový počítač Juice! | Fiberguy | Představte Yourself Zde | 5 | 18 únor 2009 13:32 |
| Dobrý den, Computer Juice! | Spasitel | Představte Yourself Zde | 13 | 24. listopadu 2008 20:16 |
| Ahoj počítačových Juice | BurgerBoy34 | Představte Yourself Zde | 6 | 5. únor 2008 09:01 |
| Dobrý den, počítačové Juice! | Jayster | Představte Yourself Zde | 4 | 5. únor 2008 06:00 |
| Thread Nástroje | |
| |