![]() |
|
| |||
| |||
| Θα ήθελα μόνο να πω "ευχαριστώ" για τη νέα εμφάνιση του forum. Ένας από τους λόγους που δεν συμμετείχε ως πραγματικά πολύ οφείλεται στο γεγονός οι διαφημίσεις μου ήταν οδήγησης καρύδια. Ας ελπίσουμε ότι εγώ θα πρέπει να συμβάλλουν περισσότερο ένα μέλος ... όμως, δεν μπορούμε να κάνουμε ... υποσχέσεις, λόγω του γεγονότος έχω πολλά για την πλάκα μου. Αυτό δεν έχει σταματήσει να μου από την αιμοδοσία, για την υπόθεση, όμως. Ξέρω ότι δεν είναι πολλά, αλλά κάθε λίγο βοηθάει ... σωστά; Ευχαριστώ για ένα μεγάλο χώρο ... και για την απομάκρυνση αυτών των διαφημίσεων. Έχω ήδη δώρισε μερικά σκληρά κερδίσει μετρητά ... και μόνο να ελπίζουμε ότι, όταν σας δοθεί η ευκαιρία ... μπορείς να έρθεις και από την επίσκεψή μου ... και να ανταποδώσω. ![]() Όλες μου οι καλύτερες! Steve |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σας ευχαριστώ, λόγια, είναι ωραίο να βλέπουμε ότι έχετε εγκρίνει. Έχω να αναβαθμιστεί σε ένα δότη.
| |||
| |||
| Χάρη Steve. Θα προσπαθήσουμε να σας τόπο πιο συχνά, αλλά γνωρίζετε ήδη μου λόγους. Δεν μπορείτε να προσθέσετε λεπτά για να το ρολόι. Αν όλοι θα μπορούσε πιθανότατα να είναι ακόμα λίγο περισσότερο από το πόσιμο νομική ηλικία για την υπόλοιπη ζωή μας. |
|
| |||
| |||
| Είσαι ευπρόσδεκτη ... Πίστεψέ με ... Ξέρω πώς αισθάνεστε ya. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Υπολογιστή Juice Milestone | SocialWarfare | Κοινότητας Νέα & Chat | 13 | 16 Νοέμβρη 2009 16:04 |
| Νέα Για Υπολογιστών Juice! | Fiberguy | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 5 | 18 Φεβ 2009 13:32 |
| Γεια σας, Computer Juice! | Σωτήρος | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 13 | 24 Νοε 2008 20:16 |
| Ει Computer Juice | BurgerBoy34 | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 6 | 5 Φεβ 2008 09:01 |
| Γεια σας Computer Juice! | Jayster | Καθιέρωση Yourself Εδώ | 4 | 5 Φεβ 2008 06:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |