![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja bih baš kao i reći "hvala" za novi izgled foruma. Jedan od razloga nisam sudjelovao je stvarno koliko je zbog činjenice su reklame su mi za vožnju oraščića. Nadamo se da ću biti više od jednog člana pridonoseći ... Međutim, ja ne mogu napraviti nikakve obećanja ... zbog toga sam puno na moj tanjur. To se nije zaustavio me od doniranja na uzrok, ipak. Znam da nije mnogo, ali svako malo pomaže ... zar ne? Hvala za odličnu stranicu ... i za uklanjanje tih reklama. Ja sam već nešto donirao teško zarađen gotovinu ... i samo se nadam da kada ste dobili priliku ... možete doći i posjetiti me ... i uzvraćati. ![]() Svi moji najbolji! Steve |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hvala ti, vrste riječi, to je lijepo vidjeti da li odobriti. Imam nadograđuje vas u donatora.
| |||
| |||
| Steve Hvala. JA pokušati doći po svoje mjesto češće, ali vi već znate moje razloge. Ne možete dodati minuta na sat. Ako ste mogli bismo svi vjerojatno i dalje biti samo nad pravnim pitke dobi za ostatak života. |
|
| |||
| |||
| You're welcome ... Trust me ... I know how ya osjećati. |