![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én csak annyit szeretnék mondani, "köszönhetően" az új megjelenés a fórum. Ennek egyik oka már nem igazán vett részt annyi tudható, hogy az a tény, a reklámok voltak vezetői nekem dió. Hopefully, I'll be többet a hozzájáruló tagja ... viszont nem tudok semmilyen ígér ... az az oka, én is sok a dolgom. Ez nem állt meg nekem, hogy az ajándékozó oka van. Tudom, hogy nem sok, de minden kicsit segít ... igaz? Köszönöm ezt a nagyszerű weboldal ... és eltávolítását az említett hirdetéseket. Már adományozott néhány nehezen megkeresett készpénz ... és csak remélem, hogy ha van rá esély ... akkor gyere, és látogasson el nekem ... és előre-hátra. ![]() All my best! Steve |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Köszönöm, kedves szóval, Jó látni, hogy hagyja jóvá. Nekem van korszerűsített, hogy a donor.
| |||
| |||
| Köszi Steve. Próbálom, hogy Ön több gyakran, de már tudod a okokból. Nem adhat perccel az óra. Ha lehet, akkor minden valószínűség még alig több mint alkoholfogyasztáshoz kor, a többi a mi életünkben. |
|
| |||
| |||
| Szívesen ... Higgy nekem ... tudom, hogy mennyire érzik ya. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Computer Juice Milestone | SocialWarfare | Közösségi Hírek & Chat | 13 | November 16, 2009 16:04 |
| Új számítógépes Juice! | Fiberguy | Itt mutasd meg magadat | 5 | 18. február 2009 13:32 |
| Hello, Computer Juice! | Saviour | Itt mutasd meg magadat | 13 | 24. november 2008 20:16 |
| Hé Computer Juice | BurgerBoy34 | Itt mutasd meg magadat | 6 | 5. február 2008 09:01 |
| Hello Computer Juice! | Jayster | Itt mutasd meg magadat | 4 | 5. február 2008 06:00 |
| Téma eszközök | |
| |