![]() |
|
| |||
| |||
| אני מעוניין רק רוצה לומר "תודה" על המראה החדש של הפורום. אחת הסיבות שלא השתתפו עד כמה באמת היה בשל העובדה נסיעה מידע בלבד היו לי בביצים. בתקווה, אני יהיה יותר תרומה של חבר ... עם זאת, אני לא יכול לעשות כל הבטחות ... בשל העובדה שיש לי הרבה על הצלחת. זה לא עצר אותי כדי לתרום את הסיבה אליה. אני יודע שזה לא הרבה, אבל מעט מדי עוזר ... נכון? תודה רבה ... ו האתר של הסרת פרסומות אלו. אני כבר תרם כמה קשה שנצברו במזומן ... ורק מקווה שכאשר אתה מקבל את ההזדמנות ... אתה יכול לבוא לבקר אותי ... וכן לגמול. ![]() הכל הכי טוב שלי! סטיב |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תודה, מעין מילים, זה נחמד לראות שיש לך לאשר. אני צריך אותך כדי לשדרג את התורם.
| |||
| |||
| תודה סטיב. אני מנסה לעבור את המקום בתדירות גבוהה יותר, אבל אתה כבר יודע את הסיבות. אינך יכול להוסיף דקות על השעון. אם היית יכול היינו כל כנראה עדיין רק מעל גיל המשפטי שתייה למשך שארית חיינו. |
|
| |||
| |||
| אתה מוזמן ... תאמין לי ... אני יודע איך מרגיש לך. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| המחשב מיץ מיילסטון | SocialWarfare | קהילה חדשות וצ 'אטים | 13 | 16 נובמבר 2009 16:04 |
| מיץ מחשב חדש! | Fiberguy | ואציג את עצמך כאן | 5 | 18 פבר 2009 13:32 |
| שלום, המחשב מיץ! | מושיע | ואציג את עצמך כאן | 13 | 24 נובמבר 2008 20:16 |
| היי המחשב מיץ | BurgerBoy34 | ואציג את עצמך כאן | 6 | ה -5 בחודש פברואר 2008 09:01 |
| שלום המחשב מיץ! | Jayster | ואציג את עצמך כאן | 4 | ה -5 בחודש פברואר 2008 06:00 |
| שרשרת כלים | |
| |