![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš tik norėčiau pasakyti "ačiū" už naują išvaizdą forumas. Viena iš priežasčių, kodėl aš ne tikrai dalyvavo daug lėmė tai reklama buvo vairuotojo man riešutų. Tikimės, kad būsiu daugiau prisidedančių valstybių ... Tačiau aš negaliu daryti jokių pažadų ... dėl to, turiu daug mano plokštelės. Tai nesustabdė man dovanoti į priežastis, nors. Žinau, tai nėra daug, bet Every little bit helps ... right? Thanks for great site ..., ir iš tų reklamų pašalinimas. Aš jau paaukoti kai sunkiai uždirbtus pinigus ... ir tik tikiuosi, kad, kai gausite galimybę ... Galite atvykti ir aplankyti mane ... ir atsakyti. ![]() Visi mano geriausi! Steve |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ačiū, šiltų žodžių, tai malonu matyti, kad jums patvirtinti. Turiu modernizuotos jus donoras.
| |||
| |||
| Thanks Steve. Bandau gauti jūsų vietą dažniau, bet jūs jau žinote savo motyvus. Jūs negalite pridėti minučių laikrodis. Jei galėtumėte mes visi turbūt vis dar reikia šiek tiek daugiau nei teisinių geriamojo amžiaus mūsų gyvenimo dalimi. |
|
| |||
| |||
| You're welcome ... Trust me ... I know how ya jaustis. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kompiuterių Sultys Milestone | SocialWarfare | Community News & Chat | 13 | Lapkritis 16, 2009 16:04 |
| Nauja kompiuterių sultys! | Fiberguy | Introduce yourself here | 5 | 18 vasaris 2009 13:32 |
| Sveiki, Kompiuteriai sultys! | Saviour | Introduce yourself here | 13 | Lapkritis 24, 2008 20:16 |
| Ei Kompiuterių sultys | BurgerBoy34 | Introduce yourself here | 6 | 5 vasaris 2008 09:01 |
| Sveiki Kompiuterių sultys! | Jayster | Introduce yourself here | 4 | 5 vasaris 2008 06:00 |
| Temos įrankiai | |
| |