![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I'd just like to say "podziękowania" dla nowego wyglądu forum. Jednym z powodów Mam naprawdę nie uczestniczyły w takim samym stopniu wynikała z faktu, reklamy były jazdy mnie orzechy. Mamy nadzieję, że będę więcej wkład członka ... jednak nie mogę dokonać żadnych obietnic ... ze względu na fakt, mam dużo na moim talerzu. Ten nie zatrzymał się do mnie z Donating przyczyny, though. Wiem, że to nie dużo, ale co trochę pomaga ... prawda? Thanks for a great site ... oraz usunięcie tych reklam. I już darowane niektórych ciężko zarobione środki pieniężne ... i tylko nadzieję, że kiedy dostaniesz szansę ... możesz przyjść do mnie, a wizyta ... i rewanżować. ![]() Wszystkie moje najlepsze! Steve |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dziękuję, uprzejme słowa, to miło widzieć, że zatwierdzenie. Mam zaktualizowany do dawcy.
| |||
| |||
| Thanks Steve. Staram się o miejsce częściej, ale wiesz już mój powodów. Nie można dodać minut zegara. Jeśli moglibyśmy będą prawdopodobnie w dalszym ciągu niewiele ponad wiek prawnych pitnej na resztę naszego życia. |
|
| |||
| |||
| You're welcome ... Zaufaj mi ... wiem jak czują ya. |