![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Aş dori doar să spun "multumesc" pentru noua imagine de pe forum. Unul din motivele de fapt nu am participat la fel de mult sa datorat faptului de reclame au fost de conducere mine nuci. Din fericire, voi fi mai mult de un membru care contribuie ... Cu toate acestea, nu pot face orice promisiuni ... din cauza faptului am o gramada mea de pe farfurie. Acest lucru nu a oprit-mi de la donarea de cauza, totusi. Stiu ca nu e mult, dar de fiecare pic ajuta ... nu-i asa? Multumesc pentru o mare site-ul ... si de eliminare a acestor reclame. Am donat deja unele greu câştigat ... numerar şi doar speranţa că în momentul în care vă sansa ... poţi veni cu mine ... şi să vizitaţi şi răsplăti. ![]() Toate cele mai bune! Steve |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Multumesc, un fel de cuvinte, e frumos să vezi că ai aproba. Am actualizat la un donator.
| |||
| |||
| Mersi Steve. I try la spre a lua de loc mai des, dar tu ştii deja motivele mele. Nu puteţi adăuga minute la ceas. Dacă ai putea, probabil, toate ne-ar fi în continuare doar peste vârsta legală de băut pentru restul vietii noastre. |
|
| |||
| |||
| Va asteptam cu drag ... Ai încredere în mine ... Stiu cum te simti. |
![]() |
|
| Marcaje |