![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Já bych jenom chtěl říct "děkuji" pre nový vzhľad fóra. Jedným z dôvodov, prečo som sa zúčastnil ako ne moc bolo spôsobené skutočnosťou, že reklama bola hnacou mi orechy. Dúfajme, že budem viac prispieva člen ... však nemôžem urobiť žiadne sľuby ... vzhľadom ku skutočnosti, jsem hodně na moju dosku. To nebol zastavený mi z darovania na príčinu, aj keď. Viem, že to nie je veľa, ale každý trochu pomôže ... jo? Vďaka za skvelý stránky ... a za účelom odstránenia týchto reklám. Už som darovanej niektorých ťažko zarobené peniaze ... a len dúfam, že keď sa dostanete šancu ... môžete prísť a navštíviť ma ... a oplatit. ![]() Všetko najlepšie! Steve |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Děkuji, milá slova, je to pekné vidieť, že ste schváliť. Mám vás upgradovať na darcu.
| |||
| |||
| Vďaka Steve. Snažím sa dostať do svojho miesta častejšie, ale už poznáte moje dôvody. Nemôžete pridávať minút až hodín. Ak by ste mohli by sme sa všetci pravdepodobne ešte o niečo viac ako právne pitnej veku po zvyšok našich životov. |
|
| |||
| |||
| You're welcome ... Verte mi ... vím, jak mě cítia. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Computer Juice Milestone | SocialWarfare | Spoločenstva Novinky a chat | 13 | 16.listopadu 2009 16:04 |
| Ak chcete nový počítač Juice! | Fiberguy | Predstavte Yourself Tu | 5 | 18 február 2009 13:32 |
| Dobrý deň, Computer Juice! | Spasitel | Predstavte Yourself Tu | 13 | 24. novembra 2008 20:16 |
| Ahoj počítačových Juice | BurgerBoy34 | Predstavte Yourself Tu | 6 | 5. február 2008 09:01 |
| Dobrý deň, počítačové Juice! | Jayster | Predstavte Yourself Tu | 4 | 5. február 2008 06:00 |
| Thread Tools | |
| |