![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја бих баш као и рећи "хвала" за нови изглед форума. Један од разлога нисам учествовао је стварно колико је због чињенице су рекламе су ми за вожњу орашчића. Надамо се да ћу бити више од једног члана придоносећи ... Међутим, ја не могу направити никакве обећања ... због тога сам пуно на мој тањир. То се није зауставио ме од донирању на узрок, ипак. Знам да није много, али свако мало помаже ... зар не? Хвала за одличну страницу ... и за уклањање тих реклама. Ја сам већ нешто донирао тешко зарађен готовину ... и само се надам да када сте добили прилику ... можете доћи и посетити ме ... и узвраћати. ![]() Сви моји најбољи! Стеве |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хвала ти, врсте речи, то је лепо видети да ли одобрити. Имам надограђује Вас у донатора.
| |||
| |||
| Стеве Хвала. ЈА пробати доћи по своје место чешће, али ви већ знате моје разлоге. Не можете додати минута на сат. Ако сте могли бисмо сви вероватно и даље бити само над правним питке узраста за остатак живота. |
|
| |||
| |||
| Ыоу'ре уелцоме ... Труст ме ... И кноу хоу ыа осећати. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Сок рачунара миљоказу | СоциалУарфаре | Цоммуниты Неус & Цхат | 13 | 16. новембар 2009 16:04 |
| Ново на рачунар сока! | Фибергуы | Увести Ыоурселф Овде | 5 | 18 фебруар 2009 13:32 |
| Поздрав, Цомпутер сока! | Спаситељ | Увести Ыоурселф Овде | 13 | 24 новембар 2008 20:16 |
| Хеј Компјутерска сока | БургерБоы34 | Увести Ыоурселф Овде | 6 | 5 фебруар 2008 09:01 |
| Поздрав Компјутерска сока! | Јаыстер | Увести Ыоурселф Овде | 4 | 5 фебруар 2008 06:00 |
| Тхреад Тоолс | |
| |