![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я просто хотів сказати "дякую" за новий вигляд форуму. Одна з причин, чому я насправді не брало участь стільки було пов'язано з тим, рекламу гнали мене горіхів. Сподіваюся, я буду більш корисним членом ... Втім, я не можу нічого обіцяти ... у зв'язку з тим, у мене багато на тарілці. Це не завадило мені дар справи, однак. Я знаю, це не багато, але кожен трішки допомагає ... чи не так? Спасибі за цікавий сайт, ... а також для видалення з цих оголошень. Я вже пожертвував працею зароблені гроші ... і тільки сподіваюся, що коли ви отримуєте шанс ... Ви можете прийти і відвідати мене ... і відповідають взаємністю. ![]() Всі мої найкращі! Стів |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спасибі вам, добрі слова, приємно бачити, що ви схвалюєте. Я оновив вам донора.
| |||
| |||
| Thanks Steve. Я намагаюся отримати за місцем більш часто, але ви вже знаєте, мої доводи. Ви не можете додати хвилини на годинник. Якщо б ти міг, що ми всі, мабуть, ще трохи більше законний вік для питної, що залишилося. |
|
| |||
| |||
| Ти Ласкаво просимо ... Повір мені ... Я знаю, як я відчуваю. |