![]() |
|
| |||
| |||
| Ahoj Lidi, Im nový zde a dont do eBay Im prodej starých Toshiba notebook s operačním systémem Windows mi, kompletní s univerzální napájení, vše funguje, kromě jednotky CD-ROM, Im žádají o 30 liber dodané - UK a já též mohli paypal díky lawrie07 na--------------- |
|
| |||
| |||
| Vy budete mít na seznamu ještě několik věcí, které poté, co se brejle? a pokud vám jenom říct, zmatená a dám vám krátký šablony. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můžete prodávat jen když darovat Thread uzavřen http://www.computer-juice.com/forums...-dont-s-12106/
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Bude ,79 Differance v Laptop Power WIFI vliv na moji notebooku? | Haun | Případy & Napájecí zdroje | 2 | 1.listopadu 2009 20:55 |
| Problémy s připojením na 360 Laptop k internetu a LAN pro PC notebook | navnut | Sítě, Modemy & VoIP | 24 | 12. dubna 2009 07:14 |
| Laptop chlazení, laptop, zatímco v pytli | pest79456 | Notebooky, Mobily a PDA | 8 | 30. Prosinec 2008 18:39 |
| Thread Nástroje | |
| |