![]() |
|
| |||
| |||
| Bok ljudi, Im na novi ovdje i dont činiti eBay Im prodaje stare Toshiba laptop trčanje Windows Me, kompletna sa univerzalnim napajanja, sve funkcionira osim na CD-ROM pogon, Im molba za 30 £ isporučena - UK i ja mogu uzeti PayPal hvala lawrie07 na--------------- |
|
| |||
| |||
| Ti si idući u morati popis još nekoliko stvari pa da, što su naočale? i ako se samo zbune i reći ću Vam dati kratke predložak. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vi svibanj prodati samo ako donirajte Thread zatvoreno http://www.computer-juice.com/forums...-dont-s-12106/
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Hoće ,79 Differance u laptop Power Suplies utjecati na moj laptop? | Haun | Cases & Power Supplies | 2 | 1. studeni 2009 20:55 |
| Problemi u povezivanju 360 Laptop za Internet, i to za PC LAN Laptop | navnut | Networking, Modemi & VoIP | 24 | 12. travanj 2009 07:14 |
| Laptop za hlađenje, dok je u laptop torba | pest79456 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 8 | 30. prosinac 2008 18:39 |
| Thread Tools | |
| |