![]() |
|
| |||
| |||
| Ahoj Lidi, Im nový tu a dont do eBay Im predaj starých Toshiba notebook s operačným systémom Windows mi, kompletný s univerzálne napájanie, všetko funguje, okrem jednotky CD-ROM, Im žiadajú o 30 libier dodanej - UK a já tiež mohli paypal vďaka lawrie07 na--------------- |
|
| |||
| |||
| Vy budete mať na zozname ešte niekoľko vecí, ktoré potom, čo sa brejle? a ak vám len povedať, zmätená a dám vám krátky šablóny. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžete predávať len keď darovať Thread uzatvorený http://www.computer-juice.com/forums...-dont-s-12106/
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Bude, 79 Differance v Laptop Power WIFI vplyv na moju notebooku? | Haun | Prípady & Napájacie zdroje | 2 | 1.listopadu 2009 20:55 |
| Problémy s pripojením na 360 Laptop k internetu a LAN pre PC notebook | navnut | Siete, Modemy & VoIP | 24 | 12. apríla 2009 07:14 |
| Laptop chladenie, laptop, kým v pytli | pest79456 | Notebooky, Mobily a PDA | 8 | 30. December 2008 18:39 |
| Thread Tools | |
| |